2777
2789
عنوان

جون مادرت بیا

111 بازدید | 15 پست

یه سوال خیلی ذهنمو درگیر کرده ... یه دختر اگه پسریو دوست داشته باشه رفتاراش چجوریه تو جمع؟؟؟

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین زیاد نگات میکنه با لبخند بعد نگاش که میکنی نگاهشو میدزده

نه واقعا همچین موردی ندیدم😂

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

دختره چطور رفتار میکنه؟

ببخدا من ک زیاد نمیشه نگاهش کنم چون خانوادش تقریبا مذهبین ولی خب خیلی معمولی و مغرور

خیلی از دخترا هم نشون نمیدن، مثلا تو دلشون دارن یه آقایی رو دوس دارن، ولی برای اینکه مثلا حمل بر بی ...

همین واقعا ذهنمو درگیر کرده... بنطرت چجوری میشه فهمید که غروره یا از سر حیا؟؟

خیلی از دخترا هم نشون نمیدن، مثلا تو دلشون دارن یه آقایی رو دوس دارن، ولی برای اینکه مثلا حمل بر بی حیایی نشه و... یا عزت نفسشون رو از دست ندن کاملا جدی رفتار میکنن.

بستگی داره از کدوم مدل دخترا باشه

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

همین واقعا ذهنمو درگیر کرده... بنطرت چجوری میشه فهمید که غروره یا از سر حیا؟؟

متاسفانه به هیچ وجه نمیشه فهمید... من خودم از اون مدل دخترام که هیچکس متوجه نمیشه، کسی رو دوس داشته باشم اصلا اجازه نمیدم بفهمه, کاملا جدی رفتار میکنم، یا کلا نگاهش نمیکنم.

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن