بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید خیلی مراقب باشی بهرحال دستکاری وزن ممکنه خطرات خودشو داشته باشه مخصوصا که میگی دیابت هم داری ... خب من بچه م نیاز داشت که این کارو کردم واقعا بنظرم با پرس و جو و حضوری پیش چندتا دکتر خوب رفتن راحتتر جواب میده کافیه اسم چندتا دکتر مطرح از نت در بیاری و بری مطباشون صحبت کنی فریبا رضایی لعیا سام لادن حقیقی و چند نفر دیگه پیدا کن برو باهاشون صحبت کن البته از همون اول نگو پول بدم سز کن ممکنه ناراحت بشن بگو سز میخام انجام نمیدن چکار باید کنم
شهناز امینی رو میشناسم مطبش تو میدون ارژانتینه و بیمارستان کسری هستن همکار دکتر منن ایشون ،دکتر خودم خانم ناهید حاجی باقری هست بسیار بسیار مجرب و کار بلد فوق تخصص بیماری های زنن ونازایی هست ایشونم بخوای مینویسه برات خودم دوسال پیش سز اختیاری انجام دادم و هنوزم مینویسن پول جدا نمیگیرن اصلا همون پول و هزینه هایی هست که تو بیمارستانه