2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 111 پست
نه این میگه دکتر زده فشارم بالاست تا سز بشم یعنی فشارشو نگرفتند قبله عمل؟

خوب تو پروندش وقتی همش بالا زده بوده احتمالا رو حساب سابقش گفتن ممکنه بازم بره بالا.

نمیدونم 

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بگردی دکتر که سزارین میکنه حداقل تو تهران بیشتر پیدا میکنی 

به جای استرس و دستکاری وزن بچه و بالا بردن فشار خون که خطرناکه دکتری که سزارین میکنه پیدا کن 

از قدیم هم گفتن پول بده سر سبیل شاه ناقاره بزن

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
عزیزم بگردی دکتر که سزارین میکنه حداقل تو تهران بیشتر پیدا میکنی  به جای استرس و دستکاری وزن ب ...

من حاضرم پولم بدم ولی کسی راضی نمیشه 

نمیدونم این دکترارو چجوری ترسوندن ک هیچکدوم قبول نمیکنن😭😭😭

من حاضرم پولم بدم ولی کسی راضی نمیشه  نمیدونم این دکترارو چجوری ترسوندن ک هیچکدوم قبول نمیکنن� ...

والله اصلا تو تهران ندیدم بیمارستان خصوصی برای طبیعی اجبارت کنند 

عزیزم برو دنبال دکترهایی که زیاد مشهور نیستند 

دکترت گفتی پرستنده چهر هست درسته؟

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
برم چایی شیرین بخورم پس😆😆

باید خیلی مراقب باشی بهرحال دستکاری وزن ممکنه خطرات خودشو داشته باشه مخصوصا که میگی دیابت هم داری ... خب من بچه م نیاز داشت که این کارو کردم واقعا بنظرم با پرس و جو و حضوری پیش چندتا دکتر خوب رفتن راحتتر جواب میده کافیه اسم چندتا دکتر مطرح از نت در بیاری و بری مطباشون صحبت کنی فریبا رضایی لعیا سام لادن حقیقی و چند نفر دیگه پیدا کن برو باهاشون صحبت کن البته از همون اول نگو پول بدم سز کن ممکنه ناراحت بشن بگو سز میخام انجام نمیدن چکار باید کنم 

والله اصلا تو تهران ندیدم بیمارستان خصوصی برای طبیعی اجبارت کنند  عزیزم برو دنبال دکترهایی که ...

چرا اتفاقا خیلی شرایط سخت هست حتی یکسری بیمارستانهای خصوصی زایمان طبیعی رو رایگان کردن 

والله اصلا تو تهران ندیدم بیمارستان خصوصی برای طبیعی اجبارت کنند  عزیزم برو دنبال دکترهایی که ...

آره. 

آخرشم باید همینکارو کنم احتمالا با ی دکتر ک کمتر شناخته شدس بردارم😔

باید خیلی مراقب باشی بهرحال دستکاری وزن ممکنه خطرات خودشو داشته باشه مخصوصا که میگی دیابت هم داری .. ...

دیابت ندارم خداروشکر.

فردا برم خیلی جدی با دکترم حرف بزنم ببینم اگ نمیکنه برم پیش یکی ازینا ک گفتی ایشالا قبول کنن

شهناز امینی رو میشناسم مطبش تو میدون ارژانتینه و بیمارستان کسری هستن همکار دکتر منن ایشون ،دکتر خودم خانم ناهید حاجی باقری هست بسیار بسیار مجرب و کار بلد فوق تخصص بیماری های زنن و‌نازایی هست ایشونم بخوای مینویسه برات خودم دوسال پیش سز اختیاری انجام دادم و هنوزم مینویسن پول جدا نمیگیرن اصلا همون پول و هزینه هایی هست که تو بیمارستانه

امیری حسین و نعم الامیر
شهناز امینی رو میشناسم مطبش تو میدون ارژانتینه و بیمارستان کسری هستن همکار دکتر منن ایشون ،دکتر خودم ...

ممنون اسمهاشونو نگه میدارم بهشون سر میزنم.

دکتر خودمم تا قبل عید سز اختیاری میکرد جدیدا میگه گیرمیدن شدید