2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 111 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن عزیزم شیرازم اما تقریبا قوانین همه جا یکیه اینجام به شدت سخت گیری میکنن

کاش همینطور باشه. حالا فردا نوبتمه برم سوال کنم ببینم اگه همینطوره بیشتر برا وزن گیریش تلاش کنم

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
ن عزیزم پرسیدم دکترم میگه نه البته الان نی نی من حالت بریج هم هست اگه بمونه همینجوری تا سه هفته دیگه

ایشالا ک همینجوری میمونه خیاله مامانشو راحت میکنه.☺

دپست من نزدیک پنج کیلو شده بود کثافتا گفته بودند طبیعی باید بیاری

خدایا چه آدمهای احمقی هستند والا من اولی سز بودم اما بازم امیدی ندارم سز بشم با این بخشنامه هاشون 

التماس دعا
دپست من نزدیک پنج کیلو شده بود کثافتا گفته بودند طبیعی باید بیاری خدایا چه آدمهای احمقی هستند والا ...

😨😨😨😨یا خداااا5کیلو چجوری بیاره خوب بیچاره.

ن براشما رو سز میکنن خیالت راحت

فقط با همین صبحونه؟دیگه چیا خوردی؟مثلا توی یه هفته چقد وزنش رفت بالا ؟من هر روز یا نون پنیر گردو میخ ...

آره طول روز غذاهای معمولی میخوردم ..البته مصرف شیرینی و بستنی هم داشتم ولی نه زیاد اما روزانه بود ... همین صبحونه خیلی تاثیر داشت ... در کل خوراک هایی که ترکیب چربی و قند با هم باشن وزن میارن چه توی بارداری چه برای آدم غیر باردار ... البته باید مراقب قند و فشار خون بارداری بود و اینکه تحقیق کنید اگه وزن بچه انقدر بره بالا ضرری نداشته باشه براش 

یه ماما به همکار من گفته بود دوهفته اخر کاری کن فشارت بره بالا مجیور میشن سزارینت کنن فک کن تازه بچه ...

وای چه جلادایی.

اخه اونجوری هم ادم میترسه خدای نکرده بچه طوری بشه.

تهرانی شما؟