2789
عنوان

بیاین لطفا

1 بازدید | 28 پست

دوستان از ساعت ۴ اومدم بخوابم از فکر و خیال زیاد هر کار میکنم خوابم نمیبره سرم از درد تیر میکشه ولی خوابم نمیبره راستش قبل خواب یه یکساعتس برای پسرخالم گریه کردم سردردم به خاطر اونه بعدشم هی به اون فکرکردم خوابم نمیبره چه کنم دوستان لطفا راهنمایی کنید میخوام سرمو بکوبم به دیوار از بس درد میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهش علاقه داشتی؟

مثل داداشم بود ما با هم بزرگ شدیم من تک فرزند اونم تک فرزند بقیه خاله هامم تو شهرای دیگه بودن فقط منو و اون تو یه شهر بودیم علاقه اونجوری نه ها مثل خواهر و برادر

بهش علاقه داشتی؟

کاشکی منم مثل بقیه دختر خاله و پسر خاله فراموشش میکردم اونا حتی یه اشکم نریختن خیلیاشون خندیدن لین خیالشون نبود حتی بعضیاشون نیومدن با اینکه فاصله مون اونقدرا هم دیر نیست که نشه بیای من ازش خاطره این همه خاطره رو چیکار کنم هی همش خاطره میاد جلوی چشم میزنم زیر گریه از کار و زندگی اقتادم به خدا

منم شوهر خواهرم فوت شده همش گریه میکنم دزدکی شوهرم.اگگر ببینه ناراحتی برای هر شخصی از خانوادم کردم میگگه ها همه برات مهم جز من.خیلی مرد شریفی بود .شوخ طبع مردم دار.سرشناس.چقد مراسمش شلوغ بود.شوهرم داشت از حسادت آتیش میگرفت.نمیدونست چی بگه گفت طایفه خودشونم کم نیستن.یعنی از فامیله اومدن.تو دلم گفتم کوری ،فامیل و غریبه رو تشخیص بدی.تا۴۰روز همینجوری میومدن خونشون.....برادر شوهرم فوت شد.مراسمش عادی .سرقبرم در حد ۳۰نفری روز چهلم بودن.ک هی میگفت انگاری خلوت بود.همش میگم کاش من جات رفته بودم.کاش منم بمیرم بیام پیشت.خیلی آدم خوبی بود.حیف خواهرم ک در زندگی خوشی هاش کم بودن

منم شوهر خواهرم فوت شده همش گریه میکنم دزدکی شوهرم.اگگر ببینه ناراحتی برای هر شخصی از خانوادم کردم م ...

روحشون شاد خدا صبرتون بده مرگ عزیز واقعا کمرشکنه من خودمم پنهونی گریه میکنم