2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 28 پست
خدا بهت صبر بده.چرافوت شدن؟

تصادف متاسفانه تصادف دردناکی داشتن همین عذابم میده که با این همه درد رفت تازه ۱۸ سالش شده بود رفته بود سرکار داشت میگفت میخوام با اولین حقوقم فلان چیزو بخرم حتی نتونستن اولین حقوقشو بگیره با یه دنیا ارزو رفت جوری با من مهربون بود که مطمئنم اگر برادر داشتم برام این کارا رو نمیکرد من حتی نتونستم برم روز تشییعش برم چون امتحان داشنم همچنین وقتی تصادف کرد هم نتونستم یرم لعنت به من کاشکی نمیرفتم امتنانو ولی پیشش میبودم برای اخرین بار هم ندیدمش میدونی بدیش چیه اینه که صداش داره یادم میره زمانی که اسممو صدا میزد داره یادم میره تو خیابون همه امیرن هر جا میرم هست کاشکی منم میرفتم باهاش به خوابم میاد ولی خواب واقعی نیست ذهنم میسازه براس اینکه اروم شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصادف متاسفانه تصادف دردناکی داشتن همین عذابم میده که با این همه درد رفت تازه ۱۸ سالش شده بود رفته ب ...

براش قرآن بخون تا آروم شی.مرگ یهویی خیلی دردناکه

اینم بدون ممکنه تو ناراحت باشی اونم عذاب بکشه

جون عمتون درخواست ندین🤪

بعد از مدتی همش حرفاش صداش تو گوشتهراه رفتنش جلو چشمته. ووووو خیلی کارهاش

خاطره هامون هر رور جلو چشامه حرفامون ولی صداش داره یادم میره از بس نشنیدم تو شهر هر چی پسر پیبینم فکر میکنم اونه تو خیابون میرم اونو میبینم چون اونجا رد شده یود جاهایی که با هم رفتیم کاشکی خاطره هام پاک بشن از دستت دادن یه ادم میتونه عادی شه ولی خاطره ها نمیزارن ادمو نابود میکنن

براش قرآن بخون تا آروم شی.مرگ یهویی خیلی دردناکهاینم بدون ممکنه تو ناراحت باشی اونم عذاب بکشه

میدونم راجبش خوندم که گریه کنی اذیت میشه گریه نکنم هم خودم دق میکنم امروز میخوام برم سر قبرش شاید یکم اروم شم چشم میخونم

خاطره هامون هر رور جلو چشامه حرفامون ولی صداش داره یادم میره از بس نشنیدم تو شهر هر چی پسر پیبینم فک ...

برای شما موضوع عاشقی هست

ولی ما انگار پدر رو از دست دادیم.مثل کوه پشتیبان همه بود.تکیه گاه بود از این لحاظ برامون با ارزش بود.

امیدوارم هرچه زودتر حالت بهتر شده.چشمت بی بلا

ممنونم التماس دعا واقعا یکی از چیزایی که خیلی ضعیفم کرده همینه کنکور منو اینقد پیر نکرد که رفتن امیر کرد از وقتی رقته همینجوری موهای سفیدم داره بیشتر میشه میدونی از کجا میسوزم از ترس خالم یکبار نتونستم دعوتش کنم یه ناهار بیاد خونمون یکبار خونه ما نیومد مهمونی چیزی من فقط میرفتم پیشش اون اواخر هم به خاطر امتحانام نرفتم اونجا خاک بر سرم که نرفتم ولی اخه من چه میدونستم که میخواد بره دیر رسیدم

برای شما موضوع عاشقی هستولی ما انگار پدر رو از دست دادیم.مثل کوه پشتیبان همه بود.تکیه گاه بود از این ...

نه عاشقی نیست مثل داداشم بود بیچاره اصلا تو این فازا نبود بسیار پاک از این دنیا رفت یکبار یه رفتاری زشتی ندیدم ازش بله درست میفرمایید ولی هر کسی عزیز خودش رو به اندازه کل دنیا دوست داره ربطی به نسبت هم نداره زیاد

خالت از ارتباط شما خبر نداشت؟

چرا ولی خالم خیلی ادم چجوری بگم یک کلاغ چهل کلاغ میکرد نمیشد چلوش کاری کنی یه حرفی برات در میاورد من حتی مامانمم نمیتونست یه بار تعارفش کنه بگه خاله بیا داخل پسر خالم از در حیاط ما رد میشد بیچاره ما میترسیدیم بیا داخل فردا خالم یه صفحه ای بزاره برامون ولی خونشون میرفتم در اصل تو خونه مادربزرگم زندگی میکردن زیاد میرفتم اونجا فقط به خاطر اون میرفتم الانم میرم فقط میشینم تو اتاقش زل میزنم به دیوار من حتی جلو خالم ررای پسر خالم گریه نکردم چون فرداش میومد میگفت این عاشق امیر بوده که گریه کرده براش در این حد خالم یکم مشکل داره امیر بیچاره با اینکه ما این همه صمیمی بکدیم یکبار نگفت شمارتو بده من داشته باشم اصلا اینقد این پسر ذهن خیلی پاکی داشت که نگو شبیه بقیه پسرا نبود از تو فاز عشق و عاشقی نبود

چرا ولی خالم خیلی ادم چجوری بگم یک کلاغ چهل کلاغ میکرد نمیشد چلوش کاری کنی یه حرفی برات در میاورد من ...

خدا رحمتشون کنه

اون جاش خوبه .ماییم که داریم عذاب میکشیم

جون عمتون درخواست ندین🤪