2789
عنوان

جایگزین چای

55 بازدید | 18 پست

چی رو جایگزین چایی کنیم که ضررش کمتر باشه؟ اصلا جایگزین میخواد یا مشکل نداره؟ انقدر در روز چایی میخورم که حس میکنم آهن بدنم نابود شده. خودم ذاتا کم خون هستم و هموگلوبینم پایینه روزی هم حداقل 6-7 لیوان چایی میخورم اونم پرررررنگ. اصلا بدون چایی حالم خوش نیستicon قهوه هم نمیتونم جایگزین کنم چون قبلا میخوردم تپش قلب و تهوع میگیرم مدت هاست خیلی کم کردم.

چای سبز فکر کنم بهتره

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۲ قاشق به خشک شده ۱ قاشق سیب خشک ۳ قاشق پر گل محمدی چند دونه هل و ۲ تا چوب دارچین اینقدر پر انرژی و سرحال میکنههه ما خودمون همیشه فلاسکمون از این دمنوش داره فقط مهمون بیاد چای دم میکنم من بهش قلم فور هم اضافه میکنم چون شنیدم برای کمر درد خوبه

ایول اولی رو امتحان میکنم ممنون ولی ماسالا بد مزه ست بنظرم

وای من معتادش شدم ازبس میخورم تازه شیرخشک مخصوص هم از کافه گرفتم ی قاشق میریزم توش عالی میشه. من کرک و ماسالارو قاطی کردم خیلی باحال ترشد

‌ ‌
فقط مراقب باش فشارو میاره پایین چایی سبز.واگ خیلی بخوری دست و پات لمس میشه چون فشار میاد پایین.مثلا ...

عا جدا ؟؟ اتفاقا دیروز پریود بودم چای سبز هم خورده بودم با فشار 4 رفتم بیمارستان سرم زدم. دلیل مشخص شد مرسی گفتی icon