2777
2789
عنوان

لطفا بی جنبه ها نیان گیربدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 85 پست
اون مشاور احیانا مرد نبوده ؟ مگر میشه که یک نفر بزنه داغونت کنه و همه روح و روانت رو به هم  بری ...

نه زن بود

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
وااا جنبه شوخی نداری هااا خواهر جان موفق باشی

ددیر اومدی نخواه زود برو. 

استارتر تو فا ز جدی بود بابا . متوجه نشد شوخیه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوساله و شش سالم باهم نامزد بودیم بخاطر مریضی شوهرم طول کشید ازدواجمون

آها...ببخشید اینطور میگم تورو خدا ناراحت نشی از من نامزدی طولانی همین چیزاش‌بده...من۲سال بود نامزدیم یعنی ب خاطر مادر شوهرم شاید۱۰بار کارمون ب جدایی کشید..اما وقتی اومدیم سر خونه زندگیمون خدارو شکر شوهرم کم کم وابستگی ب مادرش کم شد...با این حال الان بعضی اوقات باعث درگیری مون میشه.اما من خیلی روش حساسیت نشون نمی‌دم و انگار مهم نیس برام ک اینطور مواقع خود شوهرم بیخیال بحث میشه و نهایتش۱ساعت قهرمیشیم‌باهم

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
نه زن بود

لابد از این زنها یی  که به مرد سالاری اعتقاد  دارند ,
استارتر پیش هر به estelah مشاوری نرو ,  یک آدم درست و حسابی پیدا کن برو و ازش مشاوره بگیر
این خانوم به جای اینکه عقل و منطق رو بزاره وسط تا  مشکل رو حل کنه فقط روی جاذبه های  زنانه  شما تکیه کرده

آها...ببخشید اینطور میگم تورو خدا ناراحت نشی از من نامزدی طولانی همین چیزاش‌بده...من۲سال بود نامزدیم ...

نامزدی طولانی خیلی بده

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
لابد از این زنها یی  که به مرد سالاری اعتقاد  دارند , استارتر پیش هر به estelah مشاوری نرو ...

چی بگم والله

اره نظرم همینه،بخاطرهمین ناراحتم

بابا بدتر میکنن من چند شب پیش گفتم خوابم میاد قیامت به پا کرد با اینکه هنوز که هنوزه داره معذرت خواهی میکنه ولی منم ناراحتم خو خوابم میاد چه کنم 

خدایا شکرت 
اره نظرم همینه،بخاطرهمین ناراحتم

حالا یه بار پس زدی دفعه بعد که اومد پسش نزن

ولی خدایی عذرخواهی هم نکن

دفعه بعد اگه دست روت بلند کرد باهاش حرف نزن و بخشیدن را منوط به مشاوره رفتن و درمان خودش بکن

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
مردی ک دست روی زن بلندکنه لیاقت همخوابی رونداره...

چی بگم😞