2777
2789
عنوان

لطفا بی جنبه ها نیان گیربدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 85 پست
میتونستی دهنت رو ببندی واسه همین کارات که شوهرت باهات بده واسه همین اخلاقته

شما ک خودت داغون ترازمنی

این چه طرز صحبته وقتی کل قضیه رو نمیدونی صحبت نکن

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
چندشب اول رفت تو پذیرایی خوابید درحالی ک با اون سروصورت ب اغوشش نیاز داشتم و یه معذرت خشک و خالی ام ...

یه بار رو حقش بوده بی خیال . باید بفهمه رفتارش بد باشه زن دلسرد میشه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی فقط ب داداشش گفتم تو زندگیمون انقدر دخالت نکنه دوسالهمنتظرم

خوب گفتی.سعی کن شوهرتو تو دستت نگه دار غلط میکنن دخالت میکنن نذار بفهمن دعواتون شده.منم 4 ساله منتظرم.ان شاالله مادر شی

امیدوارباش 
شما ک خودت داغون ترازمنی این چه طرز صحبته وقتی کل قضیه رو نمیدونی صحبت نکن

شوخیه این ادای اون کلیپ خانم جلسه ای رو در آورد😂😂

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
ببخشید خانمایی که میگن رختخواب رو از مسایل دیگه جدا کن، بعد دعوا و جر و بحث شدید یا مثل این مورد کتک ...

بله کاملا

برادر من با خانومش که قهر میکنن صبح روز بعدش میبینم آشتی کردن کاشف به عمل میاد که دیشب ...بعلههه

کلا یکی از موارد مهم حفظ زندگی مشترک روابط جنسی سالم هست

ببخشید خانمایی که میگن رختخواب رو از مسایل دیگه جدا کن، بعد دعوا و جر و بحث شدید یا مثل این مورد کتک ...

سخته ب خصوص زمانی ک خودش میدونه مقصرخودشه وگرنه نمیومد برای آشتی اما هنوز داغونم بخاطر کتکش

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
چزا رفتم اما مشاور میگفت تو دعوا بهترین راه همین رابطه جواب میده ک خیلی وقتا حلاله مشکلاته اما این ب ...

اون مشاور احیانا مرد نبوده ؟
مگر میشه که یک نفر بزنه داغونت کنه و همه روح و روانت رو به هم  بریزه بعد  هم ازت رابطه بخواد  , اخه خود خواهی تا چه حد?
نکنه باید دستش درد نکنه هم به شوهرش میگفت و جایزه هم بهش میداد ؟

چند وقته ازدواج کردین و این‌ک بچه دارین؟؟؟خودتون چند سالتونه؟

دوساله و شش سالم باهم نامزد بودیم بخاطر مریضی شوهرم طول کشید ازدواجمون

خوب گفتی.سعی کن شوهرتو تو دستت نگه دار غلط میکنن دخالت میکنن نذار بفهمن دعواتون شده.منم 4 ساله منتظر ...

ان شاءالله عزیزم

شوخیه این ادای اون کلیپ خانم جلسه ای رو در آورد😂😂

😂😂😂😂😂

بله کاملا برادر من با خانومش که قهر میکنن صبح روز بعدش میبینم آشتی کردن کاشف به عمل میاد که دیشب .. ...

من 5 ساله ازدواج کردم 

گوش شیطون کر خیلی خیلی خیلی کم دعوا میکنیم شاید سالی دوبار، ولی تا مسله حل نشه و دعوا تموم نشه بهیچوجه نمیتونم باهاش برم توی یه تخت

البته تو سه سالی که عروسی کردیم کلا دو یا سه بار شاید جدا خوابیده باشم

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش
وااا جنبه شوخی نداری هااا خواهر جان     موفق باشی

ببخشید فکرکردم جدی گفتی اخه یهو نوشتی دهنتو ببند😂😂😂