شوهرم بعضی شبا با دوستاش میره بیرون... مثلا به مدت یه ساعت یا نیم ساعت. یه دوری میزنن و آهنگ گوش میدن و برمیگردی . همیشه هم اجازه میگیره و میره اما حس میکنم براش تبدیل به عادت شده
طوریه اگ بهش بگم نرو مثلا شاید ناراحت شه
چطوری بهش بگم قطع کنه این بیرون رفتنارو ... از طرفی هم 3 4 هفته دیگه بچمون بدنیا میاد و همش تصور میکنم حتما اون موقع هم منو با بچه تنها میذاره و میره با دوستاش
منم با این عادت همسرم که نصف شبا بلند میشه یه چیزی میخوره و دوباره میخوابه مشکل دارم. اصلا عادتشه.. من روانی میشم وقتی بیخود و بی حهت و فقط از روی عادت اینکارو میکنه😤😤😤قبلنا دعوام میسد اما یه مدته عهیچی نمیگم فقط شدید عصبی میشم. بنظرتون حساسیتم بی مورده؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه وزنش نرماله.. اصلا میگم میخوره منظورم یه دونه خرما یا یه میوه ای چیزی.. نه اینکه مفصل بخوره.. خوابش میبره بعد بیدار میشه انگار که با خوردن یه چیز کوچیک اروم میشه دوباره خوابش میبره.. نمیدونم چرا گیر میدم. البته استارتر عزیز شرمنده، یه لحظه بنظرم اومد من و شما یطورایی حساسیم وسط تاپیک شما منم درد دل کردم.
نه وزنش نرماله.. اصلا میگم میخوره منظورم یه دونه خرما یا یه میوه ای چیزی.. نه اینکه مفصل بخوره.. خوا ...
اشکال نداره جالبه ک بزودی هم قراره نی نی هامون بیان... ولی فکر کنم حق با شماست ما حساسیم... باید ی کم جنبمون و بیشتر کنیم والا چیزایی ک داره بهمون میگذره عادیه
اشکال نداره جالبه ک بزودی هم قراره نی نی هامون بیان... ولی فکر کنم حق با شماست ما حساسیم... باید ی ک ...
اره اتفاقا بنظر منم جالب بود یه هفته باهم اختلاف داریم. انشااااله که صحیح و سلامت نی نیت بیاد بغلت. شاید نی نیها کمکمون کنن حساسیتامون کمتر بشه.. والا دیگه میان نمیزارن که ما زوم کنیم رو ریز کارای همسری