2777
2789
عنوان

چطوری ب شوهرم بگم که....

804 بازدید | 39 پست

شوهرم بعضی شبا با دوستاش میره بیرون... مثلا به مدت یه ساعت یا نیم ساعت. یه دوری میزنن  و آهنگ گوش میدن و برمیگردی . همیشه هم اجازه میگیره و میره اما حس میکنم براش تبدیل به عادت شده

طوریه اگ بهش بگم نرو مثلا شاید ناراحت شه

چطوری بهش بگم قطع کنه این بیرون رفتنارو ... از طرفی هم 3  4 هفته دیگه بچمون بدنیا میاد و همش تصور میکنم حتما اون موقع هم منو با بچه تنها میذاره و میره با دوستاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنطرم نگو تا موقعی ک بچه  به دنیا بیاد

بعد شبی نیم ساعت چیزی نیست یه جور رفتار نکن فکر کنه حبسِ..ما خانمها هم نمیپسندیم چ برسه به آقایون

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

خب پابندش کن تو خونه

بهانه بیار نتونه بره 

مثلا بگو جدیدا تنها میشم شبا میترسم

یا 

بگو حالم زیاد خوب نیست تنهام نذار

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

اصلاااا محدودش نکن انقدر😑

بهش بگو میترسم موقع درد گرفتنم پیشم نباشی

ولی اصلا بهش نگو که نره

توی این همه فشار و درگیری فکری که یه آدم داره، همین یه ساعت نیم ساعت تفریحم نباشه که دیگه افسرده میشه

نترس اونموقع سرش گرم بچه میشه...شوهر منم نه هرشب اما گاهی میره...من میگم اخه واقعا بعضی وقتا برای ش ارژ انرژی نیاز به هم جنس و رفیقاشون دارن اقایون...اما نه هرشب

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

هر وقت خواست بره بگو عزیزم دوس دارم وقتا مو با شوهرم بگذرونم.بگو بیا سه تایی بریم بیرون

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
خب پابندش کن تو خونه بهانه بیار نتونه بره  مثلا بگو جدیدا تنها میشم شبا میترسم یا  بگو ...

اخه نیم ساعت چیه ک پا بندش کنه؟؟

ولگرد نیست نیم ساعت میره درزش و میاد..

اتفاقا مردا هرچی روحیه شون خوب باشه بهتر به درد زندکی میخورن

_____

استاتر اون نیم ساعت تمیزیاتو کن..بخودت برس.

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج