2789
عنوان

رابطه

1 بازدید | 33 پست

بچه ها اول اینکه معذرت میخوام ولی خب مسئله هست که همه زوجین باهاش سروکار داریم حالا بعضی هامون با مشکل و اینکه مشکل منم تو رابطه با همسرم به ارگاسم نرسیدن هست میخواستم برم پیش متخصص زنان بعدش همسرم برگشت بهم گفت که به دکتر بگم مشکل از همسرم نیست اون مشکل نداره هرکاری میکنه ولی من ارضا نمیشم

ولی درحالی که اینطور نیس اون چیزی که من انتطار دارم و همسرم انجام نمیده منم نتونستم بهش بگم و در خیال همسرم که اون کارشو درست انجام میده

حالا به نظر شما ها چرا همسرم گفت به دکتر بگم که مشکل از همسرم نیست مشکل از منه چرا اینجوری بهم گفت اشکال داشت به پزشک بگم همسرم نمیتونه خوب ارضا کنه یا من خودم بگم

خجالت بزار کنار و بهش بگو انتظار چجور پوزیشنایی رو داری

عاشق موزیک، حیوانات، طبیعت، گردش و بچه ها هستم🥹💁🏻♀️💕، متعهد هستم به نامت تا ابد M♥️ خدایا ممنونم که کنارمی، ازت میخام منو به خواسته هام برسونی🙇🏻♀️♥️ برام دعا کنید منم یروز بیام تیکر بارداری و خبر حاملگیم اینجا بزارم 🥹ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودت اوکی تو ارضا کردن خودت؟ خب بهش بگو همون کارو کنهوگرنه مشکل واقعا همسرته

آره اوکی هستش همسرم هم میگه به منم بگو اون کار ها رو بکنم ولی من میگم نه تو نمیتونی بلد نیستی

که دکتره نگه این اقا ناتوانی داره با شوهرت حرف بزن بگو من اینجوری میخوام ن اونجوری که تو جلو میری @niniyar تورو جدت پست ها و تاپیک هام رو تایید کن خسته شدم از صبح هرچه پست و کامنت میزارم تایید نمیکنی

خیلی درونگرا هستم اصلا نمیتونم به همسرم بگم هچ میخوام برم دکتر نمیدونم به اونم میتونم بگم یا نه

شوهرته دختر

معنی نداره جلوش درونگرا باشی

چجوری میخوای ی عمر باهاش زندگی کنی