silentbutterfly مدیر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2337 عنوان niniyar | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 28 پست @niniyar نی نی یار یه مشت بیکار واسه پست های کاملا بی ربط من با موضوعات سیاسی گزارش میزنن تو چرا تعلیق میکنی 😐 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂 1405/03/22 | 21:08 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاتح_قلبم عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 3534 بوس💋 به خودتت🫀🫂 مهشید اینجا جوابمو نداد بگو زنت باهات قهرهه
فاتح_قلبم عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 3534 🤍🤍عه قهر کردید🥲😂تو کدوم تاپیک بگم سیسی ؟ اره جوابمو نداد اینجا 🤧😭🤣فعلا نگو سیسی داره پخت و پز میکنه تو اون تایپک
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2337 به خودتت🫀🫂 مهشید اینجا جوابمو نداد بگو زنت باهات قهرهه 🤍🤍عه قهر کردید🥲😂تو کدوم تاپیک بگم سیسی ؟ 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2337 اره جوابمو نداد اینجا 🤧😭🤣فعلا نگو سیسی داره پخت و پز میکنه تو اون تایپک باشه خودم اشتیتون میدم امشب😂🤝 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2337 میخواد درس بخونهبیا این تاپیکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/18212134/سایت-سمی-مادران?post ... رها گفت باهات قهرهمنو قاطی دعوا های خانوادگیتون نکنید ایش 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
فاتح_قلبم عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 3534 میخواد درس بخونهبیا این تاپیکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/18212134/سایت-سمی-مادران?post ... اینجا باهات قهرم هنوزم
فاتح_قلبم عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 3534 رها گفت باهات قهرهمنو قاطی دعوا های خانوادگیتون نکنید ایش یزیدا دیگهه به شوخی هم اون خانم محترممممم رو به من نچسبونینن بزارین از عشق من بمیره🤧💔🤣🤣من تا اخرین لحظه وفادار مهشید بودم هستم و خواهم بود 💅
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2337 یزیدا دیگهه به شوخی هم اون خانم محترممممم رو به من نچسبونینن بزارین از عشق من بمیره🤧💔🤣🤣من تا اخر ... میگممم دل یه مومن رو نشکن بترس از روزی که آه بکشه زندگیت به فنا بره😐😂 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2337 نه بابا اه چیه ....... ایشون توصیه فرمودن اهل توسعه فردی باشیم بیکار و علاف نباشیم احسنت بهشون هر جا ... راست میگه مثلا بریم پشت پنجره صدای حیوون دربیارم 🤣 توسعه فردی بیشتر از این ؟ 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
فاتح_قلبم عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 3534 میگممم دل یه مومن رو نشکن بترس از روزی که آه بکشه زندگیت به فنا بره😐😂 نه بابا آه چیه ....... ایشون توصیه فرمودن اهل توسعه فردی باشیم بیکار و علاف نباشیم احسنت بهشون هر جا هستن در پناه حق شاد و پیروز باشن
فاتح_قلبم عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 3534 راست میگه مثلا بریم پشت پنجره صدای حیوون دربیارم 🤣 توسعه فردی بیشتر از این ؟ خدا منو بکشه از دست تو 🤣🤣
silentbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2337 خدا منو بکشه از دست تو 🤣🤣 خدانکنه🤣💔 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂