2777
2789
عنوان

niniyar

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 28 پست
بوس💋

به خودتت🫀🫂 مهشید اینجا جوابمو نداد بگو زنت باهات قهرهه

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

🤍🤍عه قهر کردید🥲😂تو کدوم تاپیک بگم سیسی ؟

اره جوابمو نداد اینجا 🤧😭🤣

فعلا نگو سیسی داره پخت و پز میکنه تو اون تایپک

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به خودتت🫀🫂 مهشید اینجا جوابمو نداد بگو زنت باهات قهرهه

🤍🤍

عه قهر کردید🥲😂

تو کدوم تاپیک بگم سیسی ؟

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

اره جوابمو نداد اینجا 🤧😭🤣فعلا نگو سیسی داره پخت و پز میکنه تو اون تایپک

باشه

خودم اشتیتون میدم امشب😂🤝

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

میخواد درس بخونهبیا این تاپیکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/18212134/سایت-سمی-مادران?post ...

رها گفت باهات قهره

منو قاطی دعوا های خانوادگیتون نکنید

ایش

میخواد درس بخونهبیا این تاپیکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/18212134/سایت-سمی-مادران?post ...

اینجا باهات قهرم هنوزم

رها گفت باهات قهرهمنو قاطی دعوا های خانوادگیتون نکنید ایش

یزیدا دیگهه به شوخی هم اون خانم محترممممم رو به من نچسبونینن بزارین از عشق من بمیره🤧💔🤣🤣من تا اخرین لحظه وفادار مهشید بودم هستم و خواهم بود 💅

یزیدا دیگهه به شوخی هم اون خانم محترممممم رو به من نچسبونینن بزارین از عشق من بمیره🤧💔🤣🤣من تا اخر ...

میگممم دل یه مومن رو نشکن

بترس از روزی که آه بکشه زندگیت به فنا بره😐😂

نه بابا اه چیه ....... ایشون توصیه فرمودن اهل توسعه فردی باشیم بیکار و علاف نباشیم احسنت بهشون هر جا ...

راست میگه مثلا بریم پشت پنجره صدای حیوون دربیارم 🤣

توسعه فردی بیشتر از این ؟

میگممم دل یه مومن رو نشکن بترس از روزی که آه بکشه زندگیت به فنا بره😐😂

نه بابا آه چیه ....... ایشون توصیه فرمودن اهل توسعه فردی باشیم بیکار و علاف نباشیم احسنت بهشون هر جا هستن در پناه حق شاد و پیروز باشن

راست میگه مثلا بریم پشت پنجره صدای حیوون دربیارم 🤣 توسعه فردی بیشتر از این ؟

خدا منو بکشه از دست تو 🤣🤣

خدا منو بکشه از دست تو 🤣🤣

خدانکنه🤣💔