2789
عنوان

niniyar

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 28 پست
🤍🤍عه قهر کردید🥲😂تو کدوم تاپیک بگم سیسی ؟

اره جوابمو نداد اینجا 🤧😭🤣

فعلا نگو سیسی داره پخت و پز میکنه تو اون تایپک

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به خودتت🫀🫂 مهشید اینجا جوابمو نداد بگو زنت باهات قهرهه

🤍🤍

عه قهر کردید🥲😂

تو کدوم تاپیک بگم سیسی ؟

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

اره جوابمو نداد اینجا 🤧😭🤣فعلا نگو سیسی داره پخت و پز میکنه تو اون تایپک

باشه

خودم اشتیتون میدم امشب😂🤝

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

میخواد درس بخونهبیا این تاپیکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/18212134/سایت-سمی-مادران?post ...

رها گفت باهات قهره

منو قاطی دعوا های خانوادگیتون نکنید

ایش

رها گفت باهات قهرهمنو قاطی دعوا های خانوادگیتون نکنید ایش

یزیدا دیگهه به شوخی هم اون خانم محترممممم رو به من نچسبونینن بزارین از عشق من بمیره🤧💔🤣🤣من تا اخرین لحظه وفادار مهشید بودم هستم و خواهم بود 💅

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

یزیدا دیگهه به شوخی هم اون خانم محترممممم رو به من نچسبونینن بزارین از عشق من بمیره🤧💔🤣🤣من تا اخر ...

میگممم دل یه مومن رو نشکن

بترس از روزی که آه بکشه زندگیت به فنا بره😐😂

نه بابا اه چیه ....... ایشون توصیه فرمودن اهل توسعه فردی باشیم بیکار و علاف نباشیم احسنت بهشون هر جا ...

راست میگه مثلا بریم پشت پنجره صدای حیوون دربیارم 🤣

توسعه فردی بیشتر از این ؟

میگممم دل یه مومن رو نشکن بترس از روزی که آه بکشه زندگیت به فنا بره😐😂

نه بابا آه چیه ....... ایشون توصیه فرمودن اهل توسعه فردی باشیم بیکار و علاف نباشیم احسنت بهشون هر جا هستن در پناه حق شاد و پیروز باشن

خدا منو بکشه از دست تو 🤣🤣

خدانکنه🤣💔