2789
عنوان

بلاکم کردددددد

166 بازدید | 32 پست

وای خدااااااااا یعنی چیییییییی

خدااااااااااااااااااااااااااااااااا

هنگ کردممممممممم

منو پارتنرم 3 ساله باهمیم خواستگاریم اومده با خواهرش در ارتباطم خیلی خانواده محترمی داره خودشم پسر منطقی و پخته ای بوده توی این سه سال

بابام ب دلیل درسم ردش کرد گفت بعد کنکورت باز میام خواستگاریت

الان ی چند ماهی میشه هفته ای ی بار باهم حرف میزنیم فقط اونم ب اصرار اون ک من بیشتر درس بخونم فقط پنجشنبه ها حرف میزنیم دیروز ک پنجشنبه بود حرف زدیم هی من گفتم اون کم حرف میزد امروز بهش پیام دادم گفتم دیرتر حرف میزنیم لااقل یکم دلت تنگ بشه گفت من تورو درکت میکنم ک درس داری ولی تو خودت خودتو درک نمیکنی گفتم میکنم بخاطرهمینم میگم دیرتر حرف بزنیم بعد گفت باشه گفتم یعنی دلت تنگ نمیشه دیرتر حرف بزنیم گفت ن گفتم خدافظ اونم خدفظ گفت و بلاکم کرد

واقعا چرا اینطوری کرد احساس میکنم با بلاک کردنش شکست منو

وای خدااا

چ واکنشی نشون بدم ؟ خودم ک دیگه اصلا بهش زنگ و پیام نمیدم اگه اون پیش قدم شد چی بگم چطور برخورد کنم ک دیگه از این غلطا نکنه؟

میشه دعا کنی ب اون چیزی ک توی دلمه برسم؟😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جای پسره بودم حرفت بهم برمیخورد ،یعنی چی دیرتر !

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

وقتی یکی آنقدر بیشعوری بدون حرفی میره و بلاک میکنه، میخوای وقتی برگشت جوابشو بدی؟

بلاکش کن بره

نمیتونه دو ماه صبر کنه کنکور تو بدی بعد ازدواج کنین اونوقت میخوای تو زندگیت روش حساب کنی؟

خانومی جدید پیدا کرده خب،بیخیالش شو دیگه،توهم بلاکش کن و اگه دوباره برگشت سمتت اونقد میتونی با یه بر ...

این ک نه چون 3 ساله ب کل فامیلاشون گفته چقد منو میخواد ب شدت وفاداره ولی نمیدونم چش شد

معمولا پسرا کسی رو بلاک نمیکنن

مشخصه دیگ از چشمش افتادی بعد ی مدت از بلاک درت میاره

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

فقط بلاک

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

من جای پسره بودم حرفت بهم برمیخورد ،یعنی چی دیرتر !

چون همون پنجشنبه هام ک حرف میزنیم خیلی کم حرفه بهم برخورد همش من حرف بزنم گاهی وقتا خوب حرف میزنه ولی بیشتر ساکته خو منم خسته شدم