2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 37 پست

قبول کن و بپذیر که دیگه با اون نیستی

سعی کن به مرحله ی پذیرش برسی و مغز و قلبت اینو بپذیره

ورزش کن

چیزهای جدید سعی کن یادبگیری

پاشو به خودت برس

خونرو مرتب کن

غذا درست کن

سعی کن کارهای مفید انجام بدی که برات لذت بخش هم باشه

زبان جدید یاد بگیر و .....

سعی کن مغزت رو درگیر کنی

روزای اول ممکنه سخت باشه ولی به مرور زمان انشاءالله بهتر میشی

قبول کن و بپذیر که دیگه با اون نیستی سعی کن به مرحله ی پذیرش برسی و مغز و قلبت اینو بپذیره ورزش کنچی ...

اینکه بهش زنگ نمیزنم پیام نمیدم مرحله پذیرش نیست ؟

چون قبلا همین کارو هم نمیتونستم نکنم

تحت نظر تراپیستم ولی اینو نمیتونم کنترل نکنم ک بهش فکر نکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش منم میتونستم مث شما باشمینی بودم ولی بعد از سی سالگیم و اینکه خیلی اذیت شدم نمیتونمقلبم پر از نف ...

به نظرم اگه خیلی داری اذیت میشی از این احساس با یه تراپیست مشورت کن چون تنفر هم مثل دوست داشتن یه نوع حسه که میتونه آسیب زا باشه

چی بگم بخدا من مودب نیستم من فقط برای قلب خودم بخشیدم نه چیزی اینجوری احساس سبک تری دارمنمیتونم کینه ...

کارت درسته

ولی من نمیتونم خیلی کینه ایم

اونقد ساکت بودم بی زبون بودم جوابشونو ندادم هر کاری هر حرفی خواستن زدن دیگه تغییر رویه دادم خود قبلیم رو خیلی وقته کشتم و دفن کردم

الان یکی بهم بگه تو مُرده البته بعدش کلی عذاب وجدان میگیرم🥲 که چرا بهش فلان حرفو زدم

حتی نفرین که میکنم شوخرمو عذاب وجدان میگیرم باز، اونقد ذهنم درگیر و خرابه اعصابم خورده که نگو

به درک اسفل السافلین

خودباوری بجای خودباختگی تلاش پشتکار بخودت برس اولویت باش بخودت اعتماد کن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

میرم تراپیست خیلی آسیب دیدم تو رابطه و مشاورم بهم گفته کم کم

کم کم ولی نا امید نباش کم نیار جا نزن طلاق آخر دنیا و زندگی نیس یک مرحله زندگیه .ولی زندگی جریان و ادامه داره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

اوهوم ولی شرایط سختیه واقعا

گذشته درگذشته درگذشت تامام بفکر خودت باش نبش قبر خاطرات نکن