2777
2789
عنوان

انرژی

| مشاهده متن کامل بحث + 64 بازدید | 18 پست
اگر پاکسازی چاکرا رو بخوای یک روش این هست کافی هست تصور کنی با دم انرژی الهی با رنگ اون چاکرا وارد ا ...

درسته درکنارشم موسیقی های پاکسازی چاکرا گوش بدیم خیلی آرامش میده

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

ای کاش پاکسازی بلد بودیم ی شمع روشن کن ی بخور خوشبو هم روشن کن شاید رفت این انرژی منفی مخصوصا کسایی ...

موقع تصور انرژی منفی ، تصور می کنی اون انرژی های منفی به صورت دود سیاه ها خارج میشه

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درسته درکنارشم موسیقی های پاکسازی چاکرا گوش بدیم خیلی آرامش میده

دقیقاااا

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

آب با تک دریا هم پاکسازی چاکراها رو انجام میده ولی بعدش باید باید با آب شسته بشه بدنتا نمک پوست رو ا ...

آب دریا برای پاکسازی خوبه منم شنیدم ما اینجا دریا داریم

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر