مهمان2561 مدیر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 842 عنوان انرژی | مشاهده متن کامل بحث + 64 بازدید | 18 پست انرژی مثبت و منفی ای که چهره آدما منتقل میکنن بهتون از درون اون افراد نشات میگیره؟شده تا حالا به کسی بی دلیل حس بدی داشته باشید بعد بفهمید آدم ناجوری بوده؟ 1405/03/22 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeدیوونهeعاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1625 اگر پاکسازی چاکرا رو بخوای یک روش این هست کافی هست تصور کنی با دم انرژی الهی با رنگ اون چاکرا وارد ا ... درسته درکنارشم موسیقی های پاکسازی چاکرا گوش بدیم خیلی آرامش میده سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 27800 ای کاش پاکسازی بلد بودیم ی شمع روشن کن ی بخور خوشبو هم روشن کن شاید رفت این انرژی منفی مخصوصا کسایی ... موقع تصور انرژی منفی ، تصور می کنی اون انرژی های منفی به صورت دود سیاه ها خارج میشه نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 27800 درسته درکنارشم موسیقی های پاکسازی چاکرا گوش بدیم خیلی آرامش میده دقیقاااا نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹
yeدیوونهeعاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1625 آب با تک دریا هم پاکسازی چاکراها رو انجام میده ولی بعدش باید باید با آب شسته بشه بدنتا نمک پوست رو ا ... آب دریا برای پاکسازی خوبه منم شنیدم ما اینجا دریا داریم سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر