2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 134 پست
شما برو از خون بده ۱۲ روز زیاد خوب

آز خون یا بتا؟کدومش

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا منم همینطور شدم خودم از کارام و رفتارام هم تعجب میکردم هم ناراحت میشدم ان‌شاءالله که خیر ف ...

انشالله برام دعا کن سه ساله منتظریم دوروز دیگه موعدمه انشالله کهعزیزم این دفعه نشم اخه از ده روز قبل وقتم دلدرد دارم وسینهام سنگین شدن بخدا خسته شدم دیگه انشالله این ماه باردار باشم به حق این ماه مبارک 

ممنون  عزیزم ولی حالم گرفته شد

عزیزم حالا تا ۱هفته ممکنه بی بی چک نشون نده بعدش ماه اول خیلی کم پیش میاد باردار بشی مخصوصا این‌که مدت جلوگیریت زیاد باشه منم ماه دومم 

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
😭مشکل زیاد دارم بی بچگیم بدتر داغونم مرده همه جا هم پر شده از زنای حامله😭

دقیقا منم دوستان خواهر کوچیکتر از خودم همه ولی من نه 😢اصلا هم حسادت نمیکنم فقط دلم برا خودمون میسوزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
انشالله برام دعا کن سه ساله منتظریم دوروز دیگه موعدمه انشالله کهعزیزم این دفعه نشم اخه از ده روز قبل ...

ان‌شاءالله به حق همین ماه عزیز باردار باشی عزیزم و خواست خدا هم همین باشه فدات شم 💟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من فقط ۰ند روز چشام سباهی میره روبو حساسم ولی ترشحم کم شده شکمم درد خفیف داره سینه دردم ندارم کلا تو ...

انگار ادم تو برزخه منم یه دل درد و کنر دردی کاها میادو میره چند روز پیش ترشح لوسیونی داشتم از امروزم همش خوابم میاد سینمم درد نیست

انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
من دوستم یکماه عقب انداحت بیبی چکش متفی میشد ازمایش داد مثبت نمیدونم راست یا دروغ میگن پسر دیرتر مثب ...

چی بگم 😔میترسم .سه روز دیگه میرم ک بشه 14 روزتمام.اصلا نمیدونم چرا امیدوارم شوهرمم خیلی ضعیفه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم دوستان خواهر کوچیکتر از خودم همه ولی من نه 😢اصلا هم حسادت نمیکنم فقط دلم برا خودمون میسوز ...

میدونم‌چی میگی من برادرزتدم یا من حانله شد هردوتامون ولنتاین فهمیدیم حامله هستیم سن بهرداری اون از من ۴روز کوچیکتر بود من بچم سقط سد بچه اون موند دیروزم رفت سونو تشخیص دادن بچش دختره.خدا براش نگه دار ولی کاش خدا نارو هم میرید

من خیلی ترشح دارم فکر میکنم پریود شدم هی میرم چک میکنم ولی نشدم گهگاهی درد میگیره ول میکنه.دیروزم بد ...

عزیزم ولی به نظرم حتما آز رو بده چون منم مثل شما ترشح رو داشتم از طرفی علائمی دیگه هم داری و با ۱۲روز تاخیر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم