2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 134 پست
ممنون دوست جونیا من که خیلی خسته ام😔

حال این شبای منه احوالت.من وحشتناک شدم نمیدونم چرا .قبلا صبورتر بودم میگفتم هر موقع خدا خودش بده

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منفیه 😢😢😢

عکسشو بزار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

مال منم پری روز ی هاله داشت دیروز باز زدم نداشت 12 روز از موعدم گذشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ناراحت نباش گلی ممکنه دیرتر نسون بده اگه هم‌نبود ماه بعد الهی

ممنون  عزیزم ولی حالم گرفته شد

سرگشته ی محضیم و در این وادیِ حیرت , عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
بله میشه من خودم یکی از علایمم همین بود با درد شدید کمر با تند شدن اخلاقم درصورتیکه که من آدم بسیار ...

وای نیلو جان من چقد بااین حرفت امیدوار شدم. که میگی اخلاقن تندو شده منم الان چند روزه خیلی لهم ریختم هرکی بام حرف میزنه دوستدارم بپرم بش درصورتی که اینجور نبودم اصلا 

من خیلی ترشح دارم فکر میکنم پریود شدم هی میرم چک میکنم ولی نشدم گهگاهی درد میگیره ول میکنه.دیروزم بدنم داغ شد فکرد کردم میخوام بشم کلی نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای نیلو جان من چقد بااین حرفت امیدوار شدم. که میگی اخلاقن تندو شده منم الان چند روزه خیلی لهم ریختم ...

اره دقیقا منم همینطور شدم خودم از کارام و رفتارام هم تعجب میکردم هم ناراحت میشدم ان‌شاءالله که خیر فدات شم  شما موعدت کیه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
۱۲روووز خوب برو از بده

میترسم 😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حال این شبای منه احوالت.من وحشتناک شدم نمیدونم چرا .قبلا صبورتر بودم میگفتم هر موقع خدا خودش بده

😭مشکل زیاد دارم بی بچگیم بدتر داغونم مرده همه جا هم پر شده از زنای حامله😭

انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔