2789
عنوان

دیگ تحمل ندارم

74 بازدید | 14 پست

کارم شده گریه عذاب وجدان همش ناراحتی هست تو زندگیم بسه خسته شدم کم بدبختی و آسیب ندیدم چیکار کنم نجات پیدا کنم مامانم همش عذاب وجدان میدن بهم مادری کردن بلد نیست اون از پدرم که سال ها با ما همچین رفتاری داشت اونم از مامانم

خواهرم یکیش سندرم داون داره

یکیش رو هوا

خونه نداریم مستأجریم

بخدا دارم مرز مرگ میبینم بسه دیگه این همه بدبختی

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توکه پدر مادر والدین نیستی فکر خودت باش اونا بایدفکر توباشن

نمیشه افسردگی گرفتم همش میگم خودم مهم همش اینو میگم ولی دیگه نمیتونم دیونه شدم عصبی شدم من تازگی یه تروما و بدبختی رد کردم مامانم سر کوچک ترین چیز میگه اره دلمو شکوندی ایشالا بی مادر بشی به حق امام حسین و فلان منم ناراحت میشم

همه میگن خوش به حالت فلان ولی من تو بدبخت دست و پا میزنم

نمیشه افسردگی گرفتم همش میگم خودم مهم همش اینو میگم ولی دیگه نمیتونم دیونه شدم عصبی شدم من تازگی یه ...

منم همینه چندسالته؟ سعی کن مستقل بشی قبل ازدواج حتما و سرکار و همسرت انتخاب اونا نباشه وگرنه تو زندگی حرفه ای و عاطفیت هم دخالت میکنن

حرفت حق بود اما استاتر کاملا درک میکنم چون والدین منم همینن حتی میگم هم میگن مگه بچه ای

بخدا دیونه شدم تایپک قبلیم بخون سر این چیزا مسخره دعوا میندازه بابا بسه دیگه بزار منم ببینم چه غلطی میکنم خدا شاهده هم سن های من عشق و حال با مادرشون منم فقط گریه و نفرین مادرم یا هم فامیل های مامانم اعصابم داغون میکنن من پدرم فوت کرد ۴ سال پیش دیگه مامانم از اون موقع بدتر شده بخدا من از ۳ ۴ سالگی از مامانم کتک میخوردم

منم همینه چندسالته؟ سعی کن مستقل بشی قبل ازدواج حتما و سرکار و همسرت انتخاب اونا نباشه وگرنه تو زندگ ...

تو اونم شکست خورده ام مستقل هم نمیتونم بشم من واقعاً وقتی میخوام خودمو نجات بدم از بدبختی یع کاری میکنن آرزوی مرگ میکنم

بله اون روز رفتم ذله گرما اتیش خونه گشتیم ب

اونوقت کسانیکه باهاشون تو خونه مثل پرنسس رفتار میشه و تمام داراییشون از پول والدینه رو میکوبونن تو سرم من حتی مستقل هم شدم خیلی برای زندگیم تلاش کردم خرج خونه هم ازمن انتظار دارن

اونوقت کسانیکه باهاشون تو خونه مثل پرنسس رفتار میشه و تمام داراییشون از پول والدینه رو میکوبونن تو س ...

وای دقیقا من دختر داییم به خدا خانواده اش تو ناز و نعمت بزرگ کردن الان مامانشو دوست داره بعد اونو میکوبه میگه به من که ببین چقدر خوبه مامانشو دوست داره منم یه بار گفتم اونم مثل من تا حالا ۱۴ ساعت دنبال خونه گشته یا نه اونم مثل من در به دری کشیده یا نه میدونی مامانم چی گفت بهم در جواب ؟

برگشته میگه به من چه تقصیر من نیست که بابات بی عرضه هست