2789
عنوان

خیلی تنهام

287 بازدید | 63 پست

شوهرم اصلا به من توجه نمیکنه امروزم با اینکه جمعه است رفته سر کار ۱۲ ساعت حوصلم تو خونمون سر رفته خونه مامانم اینا دوره حوصله هم ندارم تنهایی برم شوهرم گفت برو خونه مامانن اونجا هم حال ندارم برم 🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میخوره ولی هنوز نمیدونم برای چی میخوره🚶♀️🚶♀️ بدبختی هام یکی دو تا نیست که هوووف

معتاده

ببین اگه بخوره یعنی بیچاره ایی نمیتونی باهاش رابطه داشته باشی

هی احمق های اشغال درخواست ندید با مرد ها بودم اگه هر مردی درخواست بده یه عوضی کثیف به تمام معناس

راستی شوهرت خوب شد یا بازم قرص میخوره

نمیدونم قبلا معتاد بوده داره ترک میکنه یا به این قرص اعتباد پیدا کرده هیچی نمیدونم از فکر کردنم خسته شدم حوصله ندارم دیگه

نمیدونم قبلا معتاد بوده داره ترک میکنه یا به این قرص اعتباد پیدا کرده هیچی نمیدونم از فکر کردنم خسته ...

تو میدونستی روز اول مواد میکشه کی متوجه شدی چرا باهاش ازدواج کردی

هی احمق های اشغال درخواست ندید با مرد ها بودم اگه هر مردی درخواست بده یه عوضی کثیف به تمام معناس

نمیدونم قبلا معتاد بوده داره ترک میکنه یا به این قرص اعتباد پیدا کرده هیچی نمیدونم از فکر کردنم خسته ...

ولش کن طلاق بگیر ادمنمیشه شوهرمنم خر بود معتاد بود ترک نکرد طلاق گرفتم

معتادهببین اگه بخوره یعنی بیچاره ایی نمیتونی باهاش رابطه داشته باشی

هعی خدا 🚶♀️🚶♀️🚶♀️ نذر نمک کردم برای یکی از شبای محرم پخش کنم انشاالبه به خیر میگذره

کاری از دست من برنمیاد نمیتونم کاری بکنم خدا خودش حواسش بهمون باشه🦋