2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 63 پست
تو میدونستی روز اول مواد میکشه کی متوجه شدی چرا باهاش ازدواج کردی

نه من نمیدونستم که چند ماه پیش شاید ۴ و ۵ ماهه پیش تو ماشینش پیدا کردم بعد فهمیدم وقتی ۴۰۰ تومن میزنه به حیاب اون مرده قرص هاش تازه میشه فهمیدم از اون میخره دیگه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

طلاق اصلا هم دوسش دارم هم هیچ کسو ندارم پشتم باشع 🚶♀️🚶♀️

بی کسی خیلی بده. وای این آدم نمیشه بنظرم پاش نمونی بهتره

هی احمق های اشغال درخواست ندید با مرد ها بودم اگه هر مردی درخواست بده یه عوضی کثیف به تمام معناس

نه من نمیدونستم که چند ماه پیش شاید ۴ و ۵ ماهه پیش تو ماشینش پیدا کردم بعد فهمیدم وقتی ۴۰۰ تومن میزن ...

چند سالته

هی احمق های اشغال درخواست ندید با مرد ها بودم اگه هر مردی درخواست بده یه عوضی کثیف به تمام معناس

خیلی لاغره؟ببین اگه توجه نمیکنه مواد مصرف میکنه مث شیشه

نه بعد عروسیمون چاق شد ولی الان کم میخوره مثلا کیک و اینا دیگه براش درست نمیکنم خودمم تو رژیمم اونم لاغر شده شده ۷۷ کیلو

من شرایطتون نمیدونم تاپیکا دیگتم نخوندمولی اینکه حتی جمعه بره سره کار بنظرم چاره ای نیس..تواین گرونیا هرروز مجبوره اذم کار کنه

شماهم عزیزم ب یکاری خودتو مشغول کن

عصر خودت به یه کافه دعوت کن شوهرتو دوست داری خدا کمکت میکنه عزیزم اعتیاد الان خیلیا دارن اصلا اسم طلاق نبر اسمون همش یک رنگه حداقل اینه که دوسش داری و این خیییلی مهمه. بعدم اینچیزا اینجا بگی بقیه انگ بی عرضگی رو شوهرت بزارن دلت سرد بشه اینکار و نکن پاشو یه کیکی بپز عصررم برو یه کافه بعدم برو لوازم ارایش شده یه رژ برا خودت بخر اونم داره واسه زندگیتون تلاش میکنه همسرمن تو جادس کلا خونه نیست بنده خدا ماهم یاد گرفتیم تفریحاتی بدون اون داشته باشیم وقتی هم هست اگر حوصله داشت و خسته نبود با اون

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
من ۲۵ تیر میرم تو ۲۴ سالگی سال ۱۴۰۲ عقد کردم ۲۱ سالم بود عقد کردم

بچه دار نشو بدبخت میشه بچت