2789
عنوان

شکمم سوخت😪😪😪

1 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دیروز شکمم رو با موم اصلاح کردم بعد رفتم حموم بعضی موها کنده نشده بود اومدم پودر موبر استفاده کردم حالا کلا سوخته آب ازش میاد پوستش کنده شده خواهشا اگه تجربه سوختگی دارین بگیر چیکار کنم😪😪

ویییی دختر چیکار کردی با خودت ، برو یه دونه پماد الفا بگیر بزن بهش

و اون قسمت رو سعی کن تمیز و خشک نگه داری

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گاز وازلینه استریل هم بگیر ، با شامپو بچه

.

با گاز وازلینه و پماد الفا پانسمان کن تا یکم خوب بشه .

حموم میری با شامپو بچه بشورش

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

۲ روزه زینک اکساید میزنم ولی احساس میکنم داره بدتر میشه

عکس بگیر ازش ببر داروخونه به دکترش نشون بده

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
چجوری اینجا عکسشو بذارم

آلوورا بزن،هر یکی دوساعت هی دوباره بزن،قبلی رو نشور،نزار لباس بهش بخوره زود خوب پیشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

زینک ک میزنم خشک نمیمونه همش خیسه

زینک نزن الفا بزن