2789
عنوان

خواستگار

15 بازدید | 8 پست

من متولد ۸۶ ام بعد خواستگار هم دارم ولی الان بین دوتاش گیر کردم یکیش پسر. عمو یکی دیگش هم فامیله نمیدونم چیکار کنم اون یکی باباش پول داره خودشم کار میکنه زرنگه بعد پسر عمو هم خودش کار میکنه وضع باباش هم بد نیست بعد من بین این دوتا موندم دوتاشون هم تقریبا هم سن هستن

ومن بشدت فوبیای خیانت دارم همش حس میکنم قراره بهم خیانت شه از هر طرف چون دوتاشون خب گذشته ای داشتن و خبب ....... من داخلش موندم خیلی فشار رومه هرکی یه حرفی میزنه یکی میگه اون خوبه یکی میگه این میدونم باید خودم تصمیم بگیرم اما واقعا خیلی تصميم سختیه 😭😭😭 من اصلا حالم خوب نیست نمیدونم واقعا دلیل اینکه اینجا تاپیک زدم نظر سنجی گذاشتم چیه ولی خب گفتم شاید یکم از اضطرابم کم شه 😭

و اینکه میخواستم به اون خواستگارم ک فامیله جلسه دوم سوم راجب فوبیام بگم ، بگم که اگر چیزی این وسط هست یا بخواد خیانتی در کار باشه اصلا جلو نیاد و اصلا نمیدونم این کار درستیه یا نه بنظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟ از استرس و اضطراب خواب و خوراک ندارم سر درد امونمو بریده 😩😩

ببخشیددد طولانی شددد

تو با دم دستی نبودن و ضعف نشون ندادن خیلی منطقی وحساب کتابی ببین کدوم سرتره و اگه دیدی بدرد نمیخورن بدون تا چهل سالگی وقت داری ولس ی ازدواج موفق

اقا درخواست نده سرگیجه گرفتم، شصتمم نای رد کردن نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بابا خیلی زودته که من یکسال از شما بزرگترم حس میکنم خیلی بچه ام برا ازدواج رو درس و اهدافت تمرکز هر ...

حالا فکر کن ی جورایی مجبورم ب دلايلي ک حالا شاید نتونم بگم ولی خب ب نظرت راجب فوبیای ک دارم باهاش حرف بزنم یا کارم اشتباه هست؟؟ چون اینقدر از اطرافیان دیدم خیلی میترسمم

حرفی سخنی راجب تاپیکم؟؟😅

سنت کمت برا ازدواج همین متولد ۸۶ اولشو دیدم میگم کمه بقیه چیزا رو نخوندم سیسی خیلی زوده برا ازدواجت

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂