2789
عنوان

سقط

66 بازدید | 12 پست

دومین سقطمه قبلی تو۱۱هفته الان هشت هفته درد قبلی زیاد بود خیلی میترسم روحیم هم خرابع بشدت قربون حکمت خدا .شیش هفته بودم قلبش تشکیل شد دیشب لخته دادم بیرون رفتم سونو گفت قلبش نمیزنه . از بیمارستان شهرمون متنفرم نمیخام برم چیکارکنم اذیت نشم در حد کم خونریزی دارم سیاه مخصوصا نوار گذاشتم چیکارکنم خودم تو خونه بیمارستان خیلیییی اذیتم کردن سر قبلی خیلیییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دمنوش های گرم مثل تخم شنبلیله و زعفرون دم کرده و دارچین و زنجبیل و نبات به مقدار زیاد بخور ان شاالله دفع بشه به خونریزی میفتی بعدش بری حتما سونو که خدایی نکرده چیزی نمونده باشه

الان بری دکتر هم ب احتمال زیاد بهت دارو نمیده.یکم دم نوش های گرم بخور .تحرک داشته باش.احتمالا خودش دفع بشه ولی اگه بعد دو سه روز دیدی هنوز خونریزیت کمه و چیزی ندیدی،برو مطب پزشکت همونجا هم سونوت کنه.

ان شالله بعدی برات بمونه❤️

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
الان بری دکتر هم ب احتمال زیاد بهت دارو نمیده.یکم دم نوش های گرم بخور .تحرک داشته باش.احتمالا خودش د ...

نمیدونم چرا دست و دلم نمیره چیزی بخورم بخدا خیلی حواسمو دادم کمرم شدید گرفته بود مسکن هم دکتر داد نخوردم اذیت نشه الآنم هرکاری میکنم دست و دلم نمیره گرمی بخورم انگار میخام جون خودمو بگیرم

آخی منم مثل تو ۷ هفته گفتن قلبش تشکیل شده و همچی خوبه ۹ هفته ایست قلبی کرد تازه خونریزی چیزی هم نکردم تا۱۲ هفته رفتم سنو ان تی گفتن ایست قلبی کرده ،برو بیمارستان تو خونه خطرناکه

جون مادرت لایک نکن 🥴🙂❣️

کامل توضیح دادم قلبشون تشکیل میشه بعد ایست میکنه قبل س ماه

خب پیگیر شین واسه دلیلش

اینطور خود شما ام اذیت میشین

فامیل ما بارها باردار شد و سقط کرد خود ب خود چون توانایی نگه داشتن بچه رو نداشت و دوخت کرد

نمیدونم چرا دست و دلم نمیره چیزی بخورم بخدا خیلی حواسمو دادم کمرم شدید گرفته بود مسکن هم دکتر داد نخ ...

عیزم درکت میکنم ولی اون جنین اگه بمونه تو رحمت و دفع نشه دور از جونت تورو هم میکشه. دل بکن. تقصیر تو نیست که.اتفاق خیلییی سختیه میدونم. اصلا شاید تا آخر عمرت هم فراموشش نکنی. ولی الان سلامتی خودت اولویت اول و آخرته

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
هشت هفتمه بنظرت دردش زیادع؟

ن زیاد نیست

الان بری دکتر هم ب احتمال زیاد بهت دارو نمیده.یکم دم نوش های گرم بخور .تحرک داشته باش.احتمالا خودش د ...

مرسی عزیزم والا دلم نمیاد گرمی بخورم دلم میسوزه بخدا بااینکه ایست قلبی کرده دست و دلم نمیره ولی خب تا عصر خودمو راضی میکنم زعفرون بگیرم بخورم خدا کمکم کنه