بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دمنوش های گرم مثل تخم شنبلیله و زعفرون دم کرده و دارچین و زنجبیل و نبات به مقدار زیاد بخور ان شاالله دفع بشه به خونریزی میفتی بعدش بری حتما سونو که خدایی نکرده چیزی نمونده باشه
الان بری دکتر هم ب احتمال زیاد بهت دارو نمیده.یکم دم نوش های گرم بخور .تحرک داشته باش.احتمالا خودش دفع بشه ولی اگه بعد دو سه روز دیدی هنوز خونریزیت کمه و چیزی ندیدی،برو مطب پزشکت همونجا هم سونوت کنه.
ان شالله بعدی برات بمونه❤️
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
الان بری دکتر هم ب احتمال زیاد بهت دارو نمیده.یکم دم نوش های گرم بخور .تحرک داشته باش.احتمالا خودش د ...
نمیدونم چرا دست و دلم نمیره چیزی بخورم بخدا خیلی حواسمو دادم کمرم شدید گرفته بود مسکن هم دکتر داد نخوردم اذیت نشه الآنم هرکاری میکنم دست و دلم نمیره گرمی بخورم انگار میخام جون خودمو بگیرم
آخی منم مثل تو ۷ هفته گفتن قلبش تشکیل شده و همچی خوبه ۹ هفته ایست قلبی کرد تازه خونریزی چیزی هم نکردم تا۱۲ هفته رفتم سنو ان تی گفتن ایست قلبی کرده ،برو بیمارستان تو خونه خطرناکه
نمیدونم چرا دست و دلم نمیره چیزی بخورم بخدا خیلی حواسمو دادم کمرم شدید گرفته بود مسکن هم دکتر داد نخ ...
عیزم درکت میکنم ولی اون جنین اگه بمونه تو رحمت و دفع نشه دور از جونت تورو هم میکشه. دل بکن. تقصیر تو نیست که.اتفاق خیلییی سختیه میدونم. اصلا شاید تا آخر عمرت هم فراموشش نکنی. ولی الان سلامتی خودت اولویت اول و آخرته
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
الان بری دکتر هم ب احتمال زیاد بهت دارو نمیده.یکم دم نوش های گرم بخور .تحرک داشته باش.احتمالا خودش د ...
مرسی عزیزم والا دلم نمیاد گرمی بخورم دلم میسوزه بخدا بااینکه ایست قلبی کرده دست و دلم نمیره ولی خب تا عصر خودمو راضی میکنم زعفرون بگیرم بخورم خدا کمکم کنه