2789
عالیه بخور تا دور از جونت سر استخونات سیاه شه کبد کلیه ات به فنا برع

وای فقط اونجا که دلت نیومد گفتی دور از جونت😂😭چرا عزیزم مکمل پروتئینی هستش که من قبلاً فوراور خوردم راضی بودم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وایییی مزه .....میده خیلی ببخشید انگار داری گیه و علف میخوری مامانم داد بهش دکتر که کم کنه شبا با جای شام اونو بخوره با ماست

ارزش نداره واسه لاغری هر کاری کرد خب واقعا مزه بدی داره

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

عالیه بخور تا دور از جونت سر استخونات سیاه شه کبد کلیه ات به فنا برع

icon

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وایییی مزه .....میده خیلی ببخشید انگار داری گیه و علف میخوری مامانم داد بهش دکتر که کم کنه شبا با جا ...

جدددی؟شاید اولش بوده دوست نداشته من پودر فوراور خریدم یکم گرونم بود بعد روز اول یک قلوپ خوردم با ی لبخند به مامانم نگاه کردم تو دلم گفتم چطوری به این بگم من اینو نمیخورم بعد یواش یواش عادی شد دیگه رسید به مرحله ای که اصلا از طعمش خوشم اومد

جدددی؟شاید اولش بوده دوست نداشته من پودر فوراور خریدم یکم گرونم بود بعد روز اول یک قلوپ خوردم با ی ل ...

آره خب عادت کرد ولی واقعا چون مجبور بود میخورد و همیشه هم این مزه ای بود من یه نوک قاشق خوردم یبار فهمیدیم مثل یه حالت نون کپک زده یا یه گیاه بد مزه

نمیدونم شاید انواع مختلف داره ولی خب دیگه قطع کرد و الان فقط به کم خوری عادت کرده و تموممم....

وای فقط اونجا که دلت نیومد گفتی دور از جونت😂😭چرا عزیزم مکمل پروتئینی هستش که من قبلاً فوراور خوردم ...

یه خانومی تو همین سایت 2 هفته پیش تاپیک زد که اسکن هسته ای دادم منتظر جوابم علتش رو پرسیدم گفت توی یکی دوماه 20 کیلو وزن کم کرده رفته دکتر به محض اینکه فهمیده پارسال قرص(حالا یادم نیست چاقی یا لاغری)مصرف کرده زود اسکن هسته ای براش نوشته جهت اینکه بفهمه بیماری بد گرفته یا نه

میگفت توروخدا نخورید اینا ممکنه همون موقع عوارض بدن ممکنه چند سال بعد

میگفت کبد که شروع کنه به خراب شدن همون موقع مشخص نمیکنه طول میکشه

حالا دور از جونت

ولی تا وقتی پیاده روی هست چرا قرص

برا 3 کیلو

3 کیلو رو چهار تا بپر بپر کنی کم کردی

آره خب عادت کرد ولی واقعا چون مجبور بود میخورد و همیشه هم این مزه ای بود من یه نوک قاشق خوردم یبار ف ...

ای بابا چه بد

دقیقا اصلیش رژیم و ورزش و تحرک هستش

در کنارش حالا چیزای کمک کننده ای عین این پودر خوبه

احساس سیری بهش میداد؟وزنم کم کرد باهاش؟

ای بابا چه بد دقیقا اصلیش رژیم و ورزش و تحرک هستش در کنارش حالا چیزای کمک کننده ای عین این پودر خوبه ...

والا نمیدونم چون از اون موقع خودشو وزن نکرده دیگه

یه شوک شدیدی قطعا به بدن وارد میکنه چون فیبر هست و جلوی اشتها رو میگیره محصولات مشابهش زیاد هست که همین عملکردو داره

آره خب تو مدت رژیم و کم خوردن بعضی وقتا چون از اون حالت قبلا اومدی بیرون گرسنه میشی ولی عادت میکنی و کم کم با همونا سیر میشی