فاتح_قلبم مدیر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4072 عنوان تایپک | مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 35 پست @niniyar ممنون میشم منو تعلیق ۳ ماهه کنید 🤍💫دوستان دلم براتون تنگ میشه فعلا 🤍💫 اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍 1405/03/21 | 18:27 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاتح_قلبم مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4072 ععععع کجا میروی🥺 درس دارم:)میام بازم شایدم اصلا تعلیق نکردن هر چند وقت یکبار اومدم🤧🤣 اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 71270 درس دارم:)میام بازم شایدم اصلا تعلیق نکردن هر چند وقت یکبار اومدم🤧🤣 آها خب بری بهتره ✨اینجا اعتیاد داره نمیذاره درس بخونی موفق باشی عزیزمممم 🫂💋 شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند : )
فاتح_قلبم مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4072 آها خب بری بهتره ✨اینجا اعتیاد داره نمیذاره درس بخونی موفق باشی عزیزمممم 🫂💋 قربونت بوس بهت قشنگم 🫂❤💫🫀 اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 17633 بوس بهت نفسم🫂💫🤍 جان دلی خواهری 🫂😘🤍 هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامشت تموم بشه ، زیادی گرونه! رهاش کن..🌌
فاتح_قلبم مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4072 جان دلی خواهری 🫂😘🤍 🫀🫂🤍 اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 17633 🫀🫂🤍 🫂💟♥️ هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامشت تموم بشه ، زیادی گرونه! رهاش کن..🌌
فاتح_قلبم مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4072 عع کاربر خوبی هستی🥲موفق باشی🩷 من خیلی حس خوبی از تو میگیرم مرسی قشنگم :)🫀🫂 اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 28026 من خیلی حس خوبی از تو میگیرم مرسی قشنگم :)🫀🫂 حسمون متقابله عزیزمی🦋🎀🫂 غالي يا اجمل حلم🪽
فاتح_قلبم مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4072 حسمون متقابله عزیزمی🦋🎀🫂 🫀🤍🫂 اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍
سمندریان31 عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 3151 علتی که هر کی بخواد تعلیق شه متفاوته یکی کلا از سایت میره یکی کار داره میره و .... خب میتونه همینجوری نیاد سایتسوالم همینه، بازم متشکرم آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊
فاتح_قلبم مدیر استارتر عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4072 خب میتونه همینجوری نیاد سایتسوالم همینه، بازم متشکرم اگه تعلیق شید اونجوری نمیتونید تایپک بزنید یا نظر بدید بخاطر همین ادم کمتر میاد خود به خود اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍
سمندریان31 عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 3151 اگه تعلیق شید اونجوری نمیتونید تایپک بزنید یا نظر بدید بخاطر همین ادم کمتر میاد خود به خود گرفتم👍ممنون🙏 آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊
دی_تریپتامین عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 392 @مهدویت_انقلابی_2حقیقتا نمیدونم چرا اینقدر پیگیر منید من الان با دوستان و کاربرایی بودم که با من مشک ... نباید تگ میکردی نباید اینقدر شان و حد خودتو پایین بیاری که بخوای باامثال اینا دهن به دهن بشی مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...
دی_تریپتامین عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 392 رها تو هم مثل من مینویسی " تایپک "در صورتی که درستش " تاپیک " هستمن اینو نمیدونستمم تا اینکه توی یه ویس شنیدم ، بعد دیدم تو خود سایت هم نوشته تاپیکو اینگونه بود که از جهالت رها شدم مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...