2789
عنوان

تایپک

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 35 پست
درس دارم:)میام بازم شایدم اصلا تعلیق نکردن هر چند وقت یکبار اومدم🤧🤣

آها خب بری بهتره ✨

اینجا اعتیاد داره نمیذاره درس بخونی

موفق باشی عزیزمممم 🫂💋

انسان جالب، ناز و بامزه ای هستم (◕‿◕)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آها خب بری بهتره ✨اینجا اعتیاد داره نمیذاره درس بخونی موفق باشی عزیزمممم 🫂💋

قربونت بوس بهت قشنگم 🫂❤💫🫀

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

بوس بهت نفسم🫂💫🤍

جان دلی خواهری 🫂😘🤍

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

🫀🫂🤍

🫂💟♥️

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

علتی که هر کی بخواد تعلیق شه متفاوته یکی کلا از سایت میره یکی کار داره میره و ....

خب میتونه همینجوری نیاد سایت

سوالم همینه، بازم متشکرم

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

خب میتونه همینجوری نیاد سایتسوالم همینه، بازم متشکرم

اگه تعلیق شید اونجوری نمیتونید تایپک بزنید یا نظر بدید بخاطر همین ادم کمتر میاد خود به خود

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

اگه تعلیق شید اونجوری نمیتونید تایپک بزنید یا نظر بدید بخاطر همین ادم کمتر میاد خود به خود

گرفتم👍

ممنون🙏

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

@مهدویت_انقلابی_2حقیقتا نمیدونم چرا اینقدر پیگیر منید من الان با دوستان و کاربرایی بودم که با من مشک ...

نباید تگ میکردی

نباید اینقدر شان و حد خودتو پایین بیاری که بخوای باامثال اینا دهن به دهن بشی

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...

رها تو هم مثل من مینویسی " تایپک "

در صورتی که درستش " تاپیک " هست

من اینو نمیدونستمم تا اینکه توی یه ویس شنیدم ، بعد دیدم تو خود سایت هم نوشته تاپیک

و اینگونه بود که از جهالت رها شدم

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...