2777
2789
عنوان

عشق و علاقه

102 بازدید | 15 پست

به ی خانمی علاقه مند شدم بهش ابراز علاقه کردم

اونم غیرمستقیم بهم ابراز علاقه میکنه اما زمانی که بهش پیام میدم یا بلاکم میکنه یا جوابمو نمیده و اینکه همش داره جلب توجه میکنه میخواد هی پیگیرش باشم

و اینکه چند بار خودش با چند تا آیدی ناشناس پیام داد بهم تا بفهمه کی هستم منم همون موقع خودم رو معرفی کردم و ابراز علاقه کردم گفت دروغ میگی باور نمیکنم.

ازون به بعد یا بلاک میکنه یا ج نمیده و اینکه تا یکم بی محلی میکنم دور میشم ازش هی دوباره ابراز علاقه غیرمستقیم میکنه استوری پروفایل

بنظرتون هدفش چیه؟

سرکارم گذاشته

تعداد رای : 3
نظرسنجی
علاقه
1
33%
عشق
2
66%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی وقتشو حوصلشو داره راهنماییم کنه؟میخوام کامل از اول براش توضیح بدم داستان رو

شاید خانما بدونن نیتش چیه منم ازین سردرگمی دربیام که یا بهم علاقه داره یا داره بازیم میده

ممنون ازتون

دلش یه چیز میگه عقلش یه چیز دیگه

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

کسی وقتشو حوصلشو داره راهنماییم کنه؟میخوام کامل از اول براش توضیح بدم داستان روشاید خانما بدونن نیتش ...

احتمالا مردده نمیدونه چکار کنه از اونجا که شما مردا اعتماد بنفستون بالاست و خانم هرکاری میکنه فکر میکنید میخواد جلب توجه کنه بعید میدونم اینطور باشه

مردد مونده نمیتونه تصمیم بگیره مناسبید یا قصدتون جدیه یا خیرالبته این حدس منه شاید هم دلیل دیگه داره

براتون کامل تعریف کنم بهتر متوجه میشین

میتونید کمکم کنید؟