سلام من 40سالمه ازدواج نکردم خیلی احساس تنهایی میکنم .الانم یه خاستگار دارم ولی چون معتاد به شیشه بوده و ترک کرده نمیخوام باهاش ازدواج کنم..شهرمون هم کوچیکه کار پیدا نمیشه داخلش ..نمیدونم از تنهایی چکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))
یه تاپیک زدم که گذشته آدما مهمه ، تعدادی از خانم ها جبهه گرفتن و خلاصه اینکه نه گذشته مهم نیست و از این حرفها ، شرط میبندم همین ها بیان زیر این تاپیک ، کامنت میذارن که نه ازدواج نکن باهاش ، یارو معتاد بوده ، گذشته مهمه و......😂😂😂😂
یه تاپیک زدم که گذشته آدما مهمه ، تعدادی از خانم ها جبهه گرفتن و خلاصه اینکه نه گذشته مهم نیست و از ...
گذشته واقعا مهمه..من تحقیق کردم کسیکه سالها شیشه کشیده یجورایی مخ نداره و بازم میره مصرف میکنه..حالا چه اعتیاد به مواد سفید چه اعتیاد به زن و دختر بازی.