2789
عنوان

زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 151 پست
آخه دوستام خیییلی پیشنهاد دارن فقط منم که کسی تا حالا نخواستم حتی سنتی برام عجیبه یه مقدار :( دوستم ...

منم تابحال خواستگار سنتی به صورت جدی نداشتم دلیلش هم بخاطر اینه بابام مثل نقی معمولیه 🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه دوستام خیییلی پیشنهاد دارن فقط منم که کسی تا حالا نخواستم حتی سنتی برام عجیبه یه مقدار :( دوستم ...

ممکنه داشتی خانوادت بهت نگفتن...

ممکنه معاشرت اونا بیشتر بوده تو موقعیت بیشتری بودن ... ایناش مهم نیست واقعا

دعا کن بخت خوب قسمتت بشه

یدونه باشه ولی خوبش باشه

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

منم تابحال خواستگار سنتی به صورت جدی نداشتم دلیلش هم بخاطر اینه بابام مثل نقی معمولیه 🤣

ن من بابام بنده خدا آرومه مامانم شرر اما دوستاییم که اوضاع خانوادشون از من خیییییلی بدتره اونا هم مثلا خواستگار پسرعمو پسر خاله دارن خیلی یا حتی پارتنرشون از فامیل نزدیکشون و...

دوست داشتی عکستو بزارicon

ن من بابام بنده خدا آرومه مامانم شرر اما دوستاییم که اوضاع خانوادشون از من خیییییلی بدتره اونا هم مث ...

خب مثلا تو خانواده ما جا افتاده خواستگاری دختر ۱۹ ساله زیاد جالب نیست

گذاشتم باید تایید بشه

خب مثلا تو خانواده ما جا افتاده خواستگاری دختر ۱۹ ساله زیاد جالب نیست گذاشتم باید تایید بشه

شمام ۱۹ سالته؟ ن شهر ما سنتیه البته تو فامیل دختر مجرد دهه شصتی هفتادی هم زیاد داریم اما خب امسال ۲ تا عروسی رفتم عروس همسن من یا کوچیکتر به خدا

شمام ۱۹ سالته؟ ن شهر ما سنتیه البته تو فامیل دختر مجرد دهه شصتی هفتادی هم زیاد داریم اما خب امسال ۲ ...

شهرستانیم ولی نه سنتی اصلاااا

ما هم از ۴۰ ساله تا خودم مجرد داریم ولی به نظرمون ازدواج اون سن اصلا چیز خوبی نبست

شمام ۱۹ سالته؟ ن شهر ما سنتیه البته تو فامیل دختر مجرد دهه شصتی هفتادی هم زیاد داریم اما خب امسال ۲ ...

اسی به نظرت من چندسالمه

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

ممکنه داشتی خانوادت بهت نگفتن... ممکنه معاشرت اونا بیشتر بوده تو موقعیت بیشتری بودن ... ایناش مهم نی ...

چرا دو تا بودن بچگی عروسم عروسم میکردن اما الان خبری ازشون نیست خیلیم اونوقتا پیگیر بودن همش دعوتمون میکردن خونشون و... اما خانوادم مشخص بود خوششون نمیاد اونا هم دیگه ول کردن صرفا چون بابامو دوست داشتن میخاستنم نه اینکه حالا خوششون از قیافم بیاد و...

قضیه برا دوران ابتدایی راهنماییه