2777
2789
عنوان

مهموني

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 41 پست
منم الو نمیندازم لیمو عمانی بنداز عالی میشه

اخه عزيزم من قيمم به اين معروفه ك الو ميندازم

چون قيمه هامو همه تعريف ميكنن يكم ترس دارم ك خراب نشه

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خورشتامو از یه روز قبل درست میکنم .خصوصا اگه تعداد بالا باشن .بهتره شب قبل درست کنی .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

ب نظر من قیمه ی روز قبل اگر زیاد نذاری بپزه لپه ش له بشه شاید خوب بشه ولی اگر کامل بپزی تا فردا تو آب هست فردام ک میره رو گاز شاید یکم حالت آردی بشه ... فقط کامل نذار بپزه ... 

اما خورشت سبزی و فسنجون روز قبل بپزی خیلی خوشمزه میشه

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
ب نظر من قیمه ی روز قبل اگر زیاد نذاری بپزه لپه ش له بشه شاید خوب بشه ولی اگر کامل بپزی تا فردا تو آ ...

اره عزيزم سعي ميكنم حواسم باشه ي وقت نرم نشه خيلي

دعا كن خوب در بياد

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
من خورشتامو از یه روز قبل درست میکنم .خصوصا اگه تعداد بالا باشن .بهتره شب قبل درست کنی .

واقعا ؟ چه خوب من چون روزه ام ميخوام اينطوري درست كنم عزيزم

سحر همون روز بذار

اخه ميخوام قبل سحر طعمشو بچشم بيينم خوبه يا نه

واقعا ؟ چه خوب من چون روزه ام ميخوام اينطوري درست كنم عزيزم

خوب می‌کنی مگه میشه دهن روزه اینهمه کار.عجله ای میشه اتفاقا بی مزه میشه .

خورشنها و ژله با دسر شب قبل 

صبح سالاد و اینا .

عصر برنج و بقیه کارا.

تازه برنجتم عصر آبکش کن .دم افطار دم کن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خوب می‌کنی مگه میشه دهن روزه اینهمه کار.عجله ای میشه اتفاقا بی مزه میشه . خورشنها و ژله با دسر شب ق ...

اره عزيزم نظر خودمم همينه

برنجم رو هم چه ماه رمضون چ غير ماه رمضون من هميشه ساعت ٣ ابكش ميكنم چيزيش نميشه

مرسي عزيز دلم از راهنماييت😍

اره عزيزم نظر خودمم همينه برنجم رو هم چه ماه رمضون چ غير ماه رمضون من هميشه ساعت ٣ ابكش ميكنم چيزيش ...

موفق باشی

اخه عزيزم من قيمم به اين معروفه ك الو ميندازم چون قيمه هامو همه تعريف ميكنن يكم ترس دارم ك خراب نشه

معمولا چ وقت الو رو میریزی اگه تو حالت عادی اخر کار میریزی فردا هم همون موقع بریز