ميخواستم ازتون بپرسم ميشه فردا قيمه رو درست كنم پس فردا داغش كنم
لطفا راهنمايي كنيد حتي اگه ذره اي مزه اش بد شه نزارم
خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
چون قيمه هامو همه تعريف ميكنن يكم ترس دارم ك خراب نشه
خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
ب نظر من قیمه ی روز قبل اگر زیاد نذاری بپزه لپه ش له بشه شاید خوب بشه ولی اگر کامل بپزی تا فردا تو آب هست فردام ک میره رو گاز شاید یکم حالت آردی بشه ... فقط کامل نذار بپزه ...
اما خورشت سبزی و فسنجون روز قبل بپزی خیلی خوشمزه میشه
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
ب نظر من قیمه ی روز قبل اگر زیاد نذاری بپزه لپه ش له بشه شاید خوب بشه ولی اگر کامل بپزی تا فردا تو آ ...
اره عزيزم سعي ميكنم حواسم باشه ي وقت نرم نشه خيلي
دعا كن خوب در بياد
من خورشتامو از یه روز قبل درست میکنم .خصوصا اگه تعداد بالا باشن .بهتره شب قبل درست کنی .
واقعا ؟ چه خوب من چون روزه ام ميخوام اينطوري درست كنم عزيزم
خوب میکنی مگه میشه دهن روزه اینهمه کار.عجله ای میشه اتفاقا بی مزه میشه . خورشنها و ژله با دسر شب ق ...
اره عزيزم نظر خودمم همينه
برنجم رو هم چه ماه رمضون چ غير ماه رمضون من هميشه ساعت ٣ ابكش ميكنم چيزيش نميشه
مرسي عزيز دلم از راهنماييت😍