2789
عنوان

نگرانشم

1 بازدید | 9 پست

خانما من خواهرم همش رژیم میگیره خودشو خیلی اذیت میکنه در صورتی که وزنش پایینه و جز لاغرا حساب میشه هرچی خودم و خانواده بهش میگیم دیگه انقدر رژیم نگیر تو الانم وزنی نداری گوش نمیده جالب اینجاست خودشم پزشکه ولی به این چیزا اهمیت نمیده خب رژیمم یه حدی داره دیگه نه در اندازه ای خودشو اذیت کنه خیلی نگرانشم و مطمئنم خیلی وقتا گشنشه ولی یا خیلی کم میخوره یا اصلا نمیخوره بهشم میگم برو باشگاه ولی رژیم نگیر میگه اخه باشگاهم همراه با رژیم جواب میده

چیکار کنم شما رژیم غذایی درست یا متخصص و کانال مخصوص این زمینه سراغ دارید؟

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودش پزشکه دارع این کارو میکنه از ما چه انتظاری داری

عزیزم هنوز دانشجوعه متخصص این زمینه که نیست

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

شاید وسواس ذهنی کرفته در این بارهاول بره دکتر تغذیه، اگه حرفش تأثیری نداشت با یه روانشناسصحبت کنه

نه اصلا ربطی به وسواس نداره روحیش کلا اینجور نیست خداروشکر ولی خیلی حساسه که نکنه یک کوچولو چاق بشه

عزیزم هنوز دانشجوعه متخصص این زمینه که نیست

میدونم بابا میگم بلخرع خودش پزشکه بیشتر از ما حالیشع دارع این کارو با خودش میکنه

دیگه اون ک باسوادع چیز حالیشع چرا خودشو نابود میکنه

میدونم بابا میگم بلخرع خودش پزشکه بیشتر از ما حالیشع دارع این کارو با خودش میکنه دیگه اون ک باسوادع ...

کلا معدش کوچیک شده هرچی هم بخوره سریع احساس سیری میکنه باید جلوشو بگیرم

خب همین میشه وسواس ذهنی! رو وزنش حساسیت بیجا داره و زندگیش مختل شده

وای خدا من دارم درباره وزن صحبت میکنم شما بردی رو وسواس ذهنی کسی که مشکلات ذهنی داشته باشه وسواس داشته باشه رو اعصابشم تاثیر میذاره کلا رو حساب مد و تیپ این کارو انجام میده نگرانی منم بابت جسمشه که خدایی نکرده بیش از حد لاغر نشه وگرنه این تاپیک و که زدم یک صدم درصدم بابت روحیاتش نگران نیستم

وای خدا من دارم درباره وزن صحبت میکنم شما بردی رو وسواس ذهنی کسی که مشکلات ذهنی داشته باشه وسواس داش ...

من فقط دارم راهنمایی میکنم شما چرا منفی برداشت میکنی

باشه هرجور خودتون صلاح میدونید.