2777
2789

من خونه پدرمم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

رنگ آره کاغذدیواری نهوسایل مثل بقیه همه چی داریم نمیگیم چون مستاجریم اینو نخریم اونو نخریم

من میخوام وسایل خونه رو عوض کنم البته نه همه اونایی مه قدیمی ان با خودم میگم مستاجرم تو جا به جایی خراب میشن

من میخوام وسایل خونه رو عوض کنم البته نه همه اونایی مه قدیمی ان با خودم میگم مستاجرم تو جا به جایی خ ...

منم قصد تعویض دارم تورم نمیذاره پول دستم بیاد میخرم دنیا دوروزه شاید من حالاحالاها صابخونه نشدم باید حسرت وسایل خوشگل و نو به دلم بمونه؟

گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود حاصل گل های پرپر است...🥀

من دوس دارم وسایل بخرم ولی به خاطر مستاجری موندم

اگه چند ساله ی جا نشستی و تمدید میکنی فضاشم داری بخر

من خیلی وسیله هام داغون شده تو این جا ب جایی ها دیگه دلم نمیخواد عوض کنم بعد چون ی موقع ممکنه بریم تو ۴۰ متری فقط ی دست مبل نیم ست دارم با میز ناهارخوری کم جا ۴ نفره با تخت و کمد

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
اگه چند ساله ی جا نشستی و تمدید میکنی فضاشم داری بخر من خیلی وسیله هام داغون شده تو این جا ب جایی ها ...

تو هر خونه ای دو سه سال هستیم جاشم هست تقریبا

ولی بلاخره با جابه جایی داغون میشه

تو هر خونه ای دو سه سال هستیم جاشم هست تقریبا ولی بلاخره با جابه جایی داغون میشه

امیدوارم ی فرجی بشه همه مستأجر ها صاحبخونه بشن ازین خونه ب دوشی خلاص شیم منم خیلی دلم برای وسایلام میسوزه ک ب بدبختی تهیه کردیم تازه کلی هم سلفون و ضربه گیر پیچیدیم موقع اساس کشی اما بازم زخمی شدن

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨

دقیقا من کوجیکترین چیزی بخام بخرم حیفم میاد

شوهرمم میگه مستاجریم برا چی میخای و فلان.

وسایلم همه قدیمی و زدگی دارن

ایقد قیمتا نجومی شده ک دیکه نمیشه

اقایون سایت درخواست ندید