بنظرم همه شون دروغن...این مسئله ژنتیکی هست شاید یکی دو درجه بشه روشن تر
کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلااااا از محصولاتی که خوشبو میکنن و عطر دارن از محصولات سفید کننده و صورتی کننده استفاده نکن اینا ...
ببخشید عزیزم من سه جلسه فعلا بیکینی رو رفتم تا جلسه هشتم بهتر میشه رنگش؟یا در همین حد میمونه؟
کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺
برا من از اولایل تاثیرشو نشون داد لیزرم معجزه نمیکنه درحد ۲ ۳ درجه اش اونمبخاطر اینکه ریشه موهایی که ...
مثل بقیه بدن رنگش میشه یا نهایتا یک درجه تیره تر؟