بچه م چرا تکون نمیخوره.....17هفته و چهارروزم😭😭😭😭😭😭
از۱۸ هفته به بعد یکم پا میزنه هفته ۲۰ به بعد متوجهش میشی کامل
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
به سلامتی عزیزم میخاستم در هفنه های ۱۴هنگام سرفه عطسه زیر دلتون تیر نمکشید
اره طبیعیه عزیزم من از تیر کشیدنم میگذشت سسعی کنم جلو عطستو نگیری یا دستتو بزار رو شکمت اون لحظه به پشتم دراز نکش اگ عطست بگیره دردش زیاده
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
فک کنم بارداری از اون قسمت به بعدبهتره الان اصلا نمیدونی حالش چطوره ولی وقتی تکون میخوره با تکوناش ...
از اون لحاظ آره ولی از بیست هفته به بعد خواب نداری از بس لگد میزنه نمیتونی تو یه حالت بخوابی انقدر باید وول بخوری تا بهت فشار نیاد و تو یه فرم خاصی خوابت بگیره