2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی میدونی من چون تهوعم ندارم همش الان میگم بشه ۱۰ روز برم ان تی دلم شور میزنه

خوشبحالت من تا یه ماه پیش میموند تو دلم یه لقمه غذا بخورم اصلا نگران نباش خیلیا هستن کلا ویار ندارن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
پس طبیعیه ویارتون تا کی بود تاکی حالت تهوع داشتین منو هنوز نمیتونم غذا درست کنم از همه چیم بدم میاد

من که خداروشکر نه ویار داشتمو دارم ن چیزی فقط صبحا تا چیزی نخورم بو یچی بیاد سریع حالت تهوع میگیرم ولی تا یچی میخورم رفع میشه۰هفته ۱۴م هستم

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
من ویار نداشتم فقط از مرغ و ماهی بدم میومد نمیتونستم بخورم از وارد چهار ماه شدم خوب شدم شاید تا الان ...

چقد خوب من الان بهتر شدم وگرنه از ۵هفتگی شروع شد تهوع استفراغ شدید همش زیر سرم بودم الان یاد گرفتم هم میخاد حالم بد بشه ادامس میخورم

من تازه الان تو نی نی سایت عضو شدم چی چیز خوبیه😁کاش تو تل گرام همچین کانالی بود برا مادران باردار

🤣🤣همیشم خوب نیستا بعضی نکاتش خوبه مخصوصا راجعبه بارداری هنوز قسمتای بدشو ندیدی ...راستی عضویتت مبارک

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
چقد خوب من الان بهتر شدم وگرنه از ۵هفتگی شروع شد تهوع استفراغ شدید همش زیر سرم بودم الان یاد گرفتم ه ...

عزیزم...من قبلن ها تو حالت عادیم میرفتم زیر سرم ولی الان خداروشکر تو بارداریم ی بارم حالم بد نشده

از اون لحاظ آره ولی از بیست هفته به بعد خواب نداری از بس لگد میزنه نمیتونی تو یه حالت بخوابی انقدر ب ...

جدااا من هی میگم بیست هفتم تموم بشه ویارم تموم بشه یکم راحت بشم پس از اون به بعدم مشکلیه برا خودش

من وتو چقد شبیه همیم منم تهوع نداشتم...اصن یادم میرع باردارم

از یه لحاظ بده

آدم میگه چرا انگار نه انگار

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من