2777
2789
عنوان

صاحب خونه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 45 پست

‏یه شهروند سوئیسی از یه جوان ایرانی پرسید؟

رویاهای تو چیست؟

ایرانی جواب داد:خونه،ماشین،شغل و درآمد مناسب و همسری ایده آل

شهروند سوئیسی گفت:من درباه حقوق اولیه ات سوال نکردم  درباره رویاهای تو پرسیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

‏یه شهروند سوئیسی از یه جوان ایرانی پرسید؟ رویاهای تو چیست؟ ایرانی جواب داد:خونه،ماشین،شغل و درآمد ...

من هم مادرم اینا مستاجرن هم خودمون از کوچیکیم تا الان که ازدواج کردم فقط رویام خونه خریدنه

فکرم نمیکنم هیچوقت بهش برسم

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
آخه صاحب خونه ای که سال در دوازده ماه خارج از کشوره واقعا نمیتونه یه ذره با مستاجر راه بیاد؟؟؟!!!!!! ...

صاحبخونه ما كه پول توجيبيش ٩ تومنه از اجاره اش كم نميكنه مشتري هم با اين قيمت خونشو نميگيره ميگه هم پولتونو نميدم تا مستاجر جديد نياد شوههر منم بابت پولش چك داده به مردم 

حالا خودمون براش مشتري پيدا كرديم خاله همسرم يك زن تنها پيره 

اصلا نداد بهش ، تازه توهينم كرد بهش گفت ميام رفت و امدات و چك ميكنم نوه هات مياين خونه امو خراب ميكنن

درصورتي كه بنده خدا نوه بچه نداشت همه بزرگ بودن تازه بهش گفته بايد ببيننم چرا صاحبخونه قبليت بيرونت كرده بنده خدا تو خونه هشتصد متري زندگي ميكرد حالا مشكلي براش پيش اومده بوده خونشو فروخته ديگه بي احترامي نداره كه 

آدمای با انصاف کم پیدا میشن،حداقل نگاه کنن ببینن طرف چیکاره است یه جوون تازه ازدواج کرده که بیشتر حق ...

خونه ای دادم برای چهار نفر بود الان هفت نفر هستن

مرد باید مرد باشه لعنت به هر چی نامرده
من هم مادرم اینا مستاجرن هم خودمون از کوچیکیم تا الان که ازدواج کردم فقط رویام خونه خریدنه فکرم نمی ...

اگه شرایط کشور همینطوری بخواد پیش بره دیگه برای ما جوونا خونه حسرت میشه