2777
2789
عنوان

صاحب خونه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 45 پست
عزیزم اونام جون کندن تااین خونروخریدن وحالام به پولش احتیاج دارن☺

بله لازم دارن . اما رحم ندارن. بنظرم بنگاه های معاملاتی هم بسیار تو گرونی نقش دارن

خدایا، حضرت عباسی حٙوِّل حالنا الی احسن الحال 
واقعن راس میگی.حق داری.خدا به همه مستاجرا خونه بده ان شالله به همین زودیاااا🙇‍

ایشالا،هی پول رو پول میزاریم بعد میایم خونه بخریم یا اجاره کنیم میبینیم چند برابر پولی که ذخیره کردیم خونه ها کشیده بالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستاجر قبلي ما هم كه پارسال ٩ تومن ١٢٥٠ ميداديم بهش اومده امسال زده ده تومن ١٥٥٠ كمترم نميكنه حتما هم مشتريش بايد زوج جوون باشه به كمتر از زوج نميده

چند روزه پدر مارو دراورده خونشو زده تو ديوار قيمتشو اشتباه زده ١٠٥٠ خونمون كاروانسرا شده همش مياين حالا بعضيا بجاي خونه وسايلامونو انداز برنداز ميكنن 

بعضيا هم كه اصلا اجازه نميگيرن مثلا ميرن در كمد و بدون اجازه باز ميكنن ميگم كمد لباسه ديگه باز نكنين لطفا ميگه نه ميخوام عمقشو ببينم ميگم اجازه ندادم خب باز نكن باز باز ميكنه جلوي شوهرش من شايد خب كمدمو مرتب نكرده باشم لباسي باشه كه نخوام مرد نامحرم ببينه يا از نامرتبيش خجالت بكشم

يا فرض كنين بعضيا زنگ ميزنن دم افطار اصرار كه ميخوايم همين الان بيايم ميگيم الان نميشه داريم افطار ميكنيم ميگه شما مستاجرين حق اظهار نظر ندارين 

يا بيرونيم مثلا ميگه بايد خونه باشين ما داريم ميايم بيينيم !!!!!! 

اصلا بعضيا فرهنگ ندارن خصوصا تو ماه مبارك رمضان اصلا رعايت نميكنن صاحبخونه كه اصلا هيچي  مهم نيست براش

حالا خداييش خونش ١٥٠٠ اصلا نمي ارزه :(

عزیزم اونام جون کندن تااین خونروخریدن وحالام به پولش احتیاج دارن☺

آخه صاحب خونه ای که سال در دوازده ماه خارج از کشوره واقعا نمیتونه یه ذره با مستاجر راه بیاد؟؟؟!!!!!!!!!

والا یه خونه 50متری طبقه 4 که 17سال ساخته چرا باید ماهی 1100آخه اجارش باشه اونم تو یه محله متوسط از کجا بیاریم بخوریم؟؟؟؟ خدا از باعث و بانیش نگذره

بعد میگن چرا امید به زندگی نیست

والا ما امید به نفس کشیدن دیگه نداریم

قشر ضعیف روز به روز دست تنگ تر میشن

هرکی به فکر جیبشه خودمون به خودمون رحم نداریم

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

والا شوهر من خونه ٧٦متري رو داده خواهرش مجاني نشسته حالا باباش پولدار خود خواهره هم پولشو گذاشته بانك سود ميگيره اونوقت مجاني نشسته ما قسط بانك از جيبمون ميديم

چرا اینهمه گرون من خونمو دادم اجازه ویلایی 70 متری تمیز ماهانه 500 پیش 8 میلیون البته اگر متاهل ...

آدمای با انصاف کم پیدا میشن،حداقل نگاه کنن ببینن طرف چیکاره است یه جوون تازه ازدواج کرده که بیشتر حقوقش میره برای قسط آخر ماه چیز زیادی نمیمونخ که بخواد ۵۵۰ تومن اجاره بده،حداقل پول پیشو کم کنه