2777
2789
عنوان

شکایت کنم یا نه

61 بازدید | 10 پست

یه نفر بطور کاملا عمدی زده تو چشم خواهرم و قرنیه اش رو زخم کرده از دیروز تا الان ۵میلیون تمن هزینه کردم ،نامه گرفتم از کلانتری فردا ببرم پزشکی قانونی بعدم شکایت کنم فقط میخوام کاری کنم مثل سگ بیفتن به پامون،چون اون طرفی که زده تو چشم خواهرم علاوه بر اینکه یه دختر لات و لاابالی هست دیروز برگشته تو رو خواهرم میخنده میگه خوب کاری کردم باهات یه خانواده لات و بی تربیت داره که فقط خدا میدونه ،حالاپدر و مادرم میگن نمیزاریم شکایت کنی اینا لات و قمه کشن فردا میان در خونه رو با قمه میگیرن منم گفتم گوه میخورن همچین کاری کنن من نمیتونم از حق خواهرم کوتاه بیام ،دنبال دیه گرفتن هم نیستم فقط میخوام کاری کنم از لات بازی و بابت کاری که کردن نه تنها عذر خواهی نکردن بلکم بع ریش نداشتمون هم میخندن ،فقط میخوام اینارو بزارم سرجاشون که بفهمن دوران بزن در رو تموم شده،لطفا بگید چیکار کنم من حالم خیلی بده خواهرم همه زندگیمه

آدم بیشعور و نمیشه با شعور کرد از طرفی هم بی سر و صدا بگذری باید هی بابت شرارت هاشون تنتون بلرزه اگه بهتون نزدیک نیستن و دیگه مراوده ندارین ولشون کنید

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا شکایت کنی تازه تو دادگاه و شکواییه هم بنویس چون شاکی شدم امنیت جانی هم نداریم چون در مورد این خانواده چیزای خوبی نشنیدیم بعدم چطور اجازه دادین خواهرت با یه دختر لات دوس باشه؟

حتما شکایت کن اصلا مگه میشه بیخیال شکایت بشی؟😐

پدر و مادرم الان دارن میگن نمیخواد شکایت کنی ما خودمون هرچقدر هزینه بشه میدیم اینا لات و قمه کشن میان در خونه ،دنبال دیه هم نیستم فقط میخوام کاری کنم یکبار دیگه هوس لات بازی نکنن چون واقعا لات و وحشی ان،اگه بدون اطلاع پدرم و مادرم فردا برم دنبال شکایت بنظرت اذن پدر لازمه؟چون خواهرم زیر ۱۸ساله میگم نکنه بخوان مثلا پدرم کارهارو کنه

باید شکایت کنی اینجور ادم ها اگر قلاده شون و نکشی هار تر میشن یک بدخت دیگه رو هم گاز میگرن

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

آدم بیشعور و نمیشه با شعور کرد از طرفی هم بی سر و صدا بگذری باید هی بابت شرارت هاشون تنتون بلرزه اگه ...

عزیزم همسایه است بارها و بارها دربرابر توهین هاشون سکوت کردیم ولی آخه چقدر سکوت ؛دیروز دختر لات و لااوبالی اش محکم زده تو چشم عزیز دردونه ام ولی پدرو مادرم میترسن میگن اینا قمه کشن فردا بری شکایت کنی یه ایل با قمه میان در خونمون ،بنظرت من چیکار کنم نمیتونم راحت بگذرم قلبم داره در میاد هیچ کس هم درکم نمیکنه خواهرم خیلی بچه اس بخدا انقدر حالش بده که خدا میدونه

اتفاقا شکایت کنی تازه تو دادگاه و شکواییه هم بنویس چون شاکی شدم امنیت جانی هم نداریم چون در مورد این ...

پدر و مادرم میگن بخدا قسم بری سمت شکایت به ثانیه نکشیده ۱۰۰ نفر با قمه میان در خونمون جالب نیست بطور عمدی بزنن تو چشم عزیزت بعد بخوای بری از حقت دفاع کنی با قمه بیان برات؟ببین من خواهرم اصلا با این دختره حرف نمیزنه دیروز که آبجیم رفته پیش دوست صمیمی اش گفت یدفعه این اومده گفت تعجب کردم اومده کنارم وایساده بعدش در صدم ثانیه با مشت کوبیده تو چشم راستم ،بخدا قسم من خودم حال خواهرم رو میبینم میخوام آتیش بگیرم

عزیزم همسایه است بارها و بارها دربرابر توهین هاشون سکوت کردیم ولی آخه چقدر سکوت ؛دیروز دختر لات و لا ...

پس شکایت کن وگرنه هی داستان درست میشه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد