2777
2789
عنوان

دخترم عینکی شد

231 بازدید | 19 پست

سلام دوستان دخترم 11سالشه

2سال پیش نمره چشش نیم بود

بعددکترگفت نیازی به عینک نیست

الان جوری میگه خیلی ضعیف شدم

بچم ازصبحناراحته که نیازبه عینک

داره توروخداکمکم کنید

آیا امکان داره باعینک خوب بشه

ضعیفیش تواین سن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی تا18سالکی بایدعینک بزنه یا امکان داره خوب بشه؟خودمم عینکیم ولی توسن 17ضعیف شد

نه ممکنه خوب بشه ۱۸ به بعدو لیزیک میکنن اگه خوب نشد اون موقع میتونه بکنه

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

حس بد ندید بهش انواع و اقسام عینک بگیرید ک استایل بزنه باهاش کم کم خوشش بیاد بعد ۱۸ سالگی لیزیک میکن ...

آره انشالله امیدواریش دادم

که عمل میشه

برعکس خودمم تازه برا3ماه دیگه

میخام برم عمل لیزیک بعد12سال

عینکی بودن باخودم نزنم بچم

جلوم بزنه سخته غصه میخورم

من از ۸ سالگی زدم الانم ۳۰ سالمه خوبم نشد اگ نمره چشم خیلی کم باشه اصولا خوب میشه و باید رعایت کنه

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

نه خب عینکی شده دیگ چ اشکالی داره منم ۱۲ سالگی عینکی شدم اولش نیم بود تا شدم ۲۴ سالگی عمل کردم شمارم ...

خودم عینکی هستم

تواین سن نارحت شدم براش

من17 ضعیف شد

بعدازدواج وبچه

دخترمو16سالگیم دنیاآوردم

مثلأ چه رعایتی گلم

باگوشی زیاد ور نره مهمترینشه

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

هی بابا سخت نبودتوبچگی برات گلم

ن عزیزم عادت کردم دیگه سخت نبود الان اذیت میشم چون بدون عینک خیلیی خیلی تار میبینم بااینک طی این سالها مدام عینکمو زدم باز نمره چشمام بالا تررفت یکساله ثابت شده