haghi_z_h مدیر استارتر عضویت: 1405/03/19 تعداد پست: 4 عنوان ریزش مو 1 بازدید | 6 پست برای ریزش مو چه راهکار صد درصدی پیشنهاد میدید؟ امروز | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 9995 اول علت، بعد درمان مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
haghi_z_h مدیر استارتر عضویت: 1405/03/19 تعداد پست: 4 علتش اینکه هم تیرویید کم کار دارم هم تنبلیو برای هر دوشون قرص مصرف میکنم
زری۳۵ عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 668 توروخدا دکتر رفتی دارو هورمونی مصرف نکنمن پارسال همین موقع برا ریزش شدید موهام رفتم دکتر ،دوماه یه قرص ریزی بهم داد اسمش اسپیرونولاکتون بوداز همون موقع پریودام ریخته بهم،یکسره پیش دکتر زنانم تا الانریزش موهام دیگه پیگیرنشدم
haghi_z_h مدیر استارتر عضویت: 1405/03/19 تعداد پست: 4 چندروزی میشه دکتر زنان قرص مخصوص تنبلی داده «اوزیل پلاس» ولی خب دکتر قبلیه قرص هورمونی داد
haghi_z_h مدیر استارتر عضویت: 1405/03/19 تعداد پست: 4 توروخدا دکتر رفتی دارو هورمونی مصرف نکنمن پارسال همین موقع برا ریزش شدید موهام رفتم دکتر ،دوماه یه ق ... واایمن ۶ ماه قرص اسپیرونولاکتون و فیناستراید مصرف کردم