2789

شوهر من براش هیچ مهم نبود

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکی بگه اصلا چرا پول مهمه ؟من حس میکنم همه چی برام عادی میشه 😑

پول آسایش و رفاه میاره، دعواهای مربوط به اجاره خونه و... رو حذف میکنه. کیفیت زندگی رو بالا میبره، استرس بی پولی رو کامل حذف میکنه درسته همه ماجرا نیست اما نبودشم بد بختی میاره

آدم به آدم فرق میکنه اما بیشتر برای دخترا مهمه که خواستگارش دستش به دهنش برسه پسرا چون خودشون تامین کننده مالی هستن کمتر این توقع رو دارن و بنظرم چه معنی داره دنبال دختر پول دار بگردن ؟!

آدم به آدم فرق میکنه اما بیشتر برای دخترا مهمه که خواستگارش دستش به دهنش برسه پسرا چون خودشون تامین ...

نمی دونم والا، میگم شاید بخوان با هم سطح خودشون باشه

تازگیا خیلی میبینم که دنبال دختری میگردن که پدرش وضع مالی خوب داشته باشه یا دختر کارمند چیزی باشه

البته همه میخوان با کسی ازدواج کنن که هم کفو باشن و یکی از این مسائلی که همیشه مطرح میشه اینکه از لحاظ اقتصادی به هم بخورن و حداقل زیاد با هم فاصله نداشته باشن اگرم فاصله ای باشه مرد رو میگن بهتره بالاتر باشه تا زن که بنظرم این درست تره

كلا اختلاف مالي بين دو خانواده نبايد زياد باشه چون فقط مالي نيست حاي فرهنگ افراد فقير و پولدار متفاو ...

حرف شما درسته

اما اگر دختر تقریبا درآمد خوبی رو داشته باشه، و خودشو از همه لحاظ اجتماعی مالی تحصیلی بالا بکشه به نظرتون با توجه به تلاش و سختی هاش حق نداره همچین چیزی بخواد؟

البته همه میخوان با کسی ازدواج کنن که هم کفو باشن و یکی از این مسائلی که همیشه مطرح میشه اینکه از لح ...

درسته منم منظورم وضعیت مالی آقاست

اگر بالاتر باشه مشکلی پیش نیاد

پول آسایش و رفاه میاره، دعواهای مربوط به اجاره خونه و... رو حذف میکنه. کیفیت زندگی رو بالا میبره، ...

مسئله اینکه دنبال این باشی که بدبختی نیاره یا خوشبختی بیاره ؟ شایدم هردو... فلسفیش کردم 😭😂

حرف شما درستهاما اگر دختر تقریبا درآمد خوبی رو داشته باشه، و خودشو از همه لحاظ اجتماعی مالی تحصیلی ب ...

اخه فراتر از ايناست عزيزم موقع عروسي خانوادت نميتونن مثل اونا كادو بدن جهيزيه درخور خونه اونا بگيرن طرف مياد خونه شما شام و ناهار خونتون رو با خونشون مقايسه كنه فرهنگ خانوادتون رو مقايسه ميكنه تولد بچتونه مامان بابات نميتونن كاري كه خانواده اون انجام ميدن انجام بدن اقواماتون رو مقايسه ميكنه اخرش از خانوادتون زده ميشه ميگه دوس ندارم تو جمعشون باشم براي خودت خيلي سخت ميشه مگر اينكه خانواده پسر در حد خانواده شما باشن اما خود پسر پولدار باشه كه شبيه به هم بشين