2777
2789
وضعیت مالی همسرتون خیلی بهتر از شما بود؟

شوهرم ساختمون ساز تو شهر خودش همه میشناسنش

بعدش من اصلن ضعف نشون نمیدم ،ازم حساب میبرن

مثال اون 100 باشه اوضاع مالی من 20 😂البته پسر سطح پایین و دختر بالاتر ب نظر من خیلی بد بیشتر چشم میاد

سطح فرهنگ و کلاس من از اینا بالاتر

قصدم تعریف نبود خواستم واقعیت بدونی

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

نمی دونم والا، میگم شاید بخوان با هم سطح خودشون باشهتازگیا خیلی میبینم که دنبال دختری میگردن که پدر ...

آره خب بستگی داره دیگه باید خود طرفت رو بسنجی و نه جامعه ی مردان ایرانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرتون اقایی که وضعیت مالی خیلی خوبی داشته باشه با یه دختر متوسط ازدواج میکنه؟

آره با دختر وصف متوسط ازدواج میکنه ولی با دخترفقیر ازدواج نمیکنه البته منظورم ازفقیر گدانیست یعنی خانواده هایی که باسختی روزشونو شب میکنن و حتی توی خرج خورد وخوراک واجاره خونه موندن و کمرشون خم شده از سختی معیشت و وسایل زندگی قدیمی دارن

آره با دختر وصف متوسط ازدواج میکنه ولی با دخترفقیر ازدواج نمیکنه البته منظورم ازفقیر گدانیست یعنی خا ...

منظورم از متوسط خانواده ای هست که خونه و ماشین دارن پدر تقریبا یه سمتی داره. تحصیل کرده هستن خانواده و مسافرتای خوبی هم میرن

شوهرم ساختمون ساز تو شهر خودش همه میشناسنشبعدش من اصلن ضعف نشون نمیدم ،ازم حساب میبرنمثال اون 100 با ...

بعد ببخشید میپرسم

چی شد که شما رو به بقیه دخترا ترجیح داد؟

درسته منم منظورم وضعیت مالی آقاستاگر بالاتر باشه مشکلی پیش نیاد

اینم بستگی داره هم به فاصله ی اقتصادی هر دو طرف و هم به شخصیت هر دو طرف

ممکنه دو طرف اختلاف مالی کمی با هم داشته باشن اما شخصیت طرفین طوری باشه که با این حال بزنن تو سر همدیگه

و ممکنه دو طرف اختلاف مالی کمی با هم داشته باشن اما شخصیت طرفین طوری باشه که هیچوقت به رو هم نیارن

یا ممکنه دو طرف اختلاف مالی زیادی با هم داشته باشن اما شخصیت طرفین طوری باشه که تو سر اون یکی بزنن

و یا ممکنه دوطرف اختلاف مالی زیادی با هم داشته باشن اما شخصیت طرفین طوری باشه که هیچوقت برای تحقیر دیگری ازش استفاده نکنن

ببین تمامی حالاتی که احتمال داره رو بهت گفتم 😅

بعد ببخشید میپرسم چی شد که شما رو به بقیه دخترا ترجیح داد؟

من وقتی با کسی هستم سعی میکنم طرف حالش باهام خوب باشه وقتی هم نیستم پیگیر طرف نیستم ،یچیزی بگم با ی آدم پولدار رئیس هرگز رسمی برخورد نمیکردم یجوری ک هم سطح خودمه و همه چیزش برام عاديه. این وایب اوه تو بالایی من نیستم تو قابل دسترس نیستی و....يسري پولدار مییینن هول میکنن خودشون رو لایق طرف نمیدونن باورت نمیشه اون شخص متوجه میشه.خرم سلطان یادته چقدر با شوهرش صمیمی بود شوخی میکرد میخندیدن راحت بودن

خلاصه طرف عادي ببین همین

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

البته اینو تو خانواده هایی دیدم که بیشتر پسرشون هیچ چیز خاصی نیست

در کل عزیزم نگران این موضوع نباش اکثرا وضعیت خانوادگی دختر اگر متوسط باشه خیلیا به دنبالشن حتی همون قشر پولدار جامعه مگر اونایی که خیلی دیگه ثروتمند هستن که ممکنه یه قشری از همونا بخوان با خودشون وصلت کنن خودتم نمیدونم چطور مد نظر داری و میپسندی اما سعی کن تو ملاکات واقع بینانه عمل کنی و تصمیم بگیری من خودمم متوسط هستم ولی اصلا ترجیح نمیدم که با یه مولتی میلیاردر ازدواج کنم چون اختلاف و دردسر های خاص خودش رو داره ولی باز به خودم فرصت میدم شخصیت طرف رو بشناسم و بعد تصمیم بگیرم تا خدایی نکرده لگد به بختم نزنم 😅

در کل عزیزم نگران این موضوع نباش اکثرا وضعیت خانوادگی دختر اگر متوسط باشه خیلیا به دنبالشن حتی همون ...

پول مهمه ولی همه چیز نیست

چون خودمم همه جوره دارم تلاش میکنم واسش مهمه

بیشتر از همه مهمه شعور و شخصیت داشته باشه و اخلاقش خوب باشه