انتالیانوو مدیر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 269 عنوان تک نیت | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 40 پست @narges812 میشه برام فا ل بگیریمحمد بجز من کسی تو زندگیشه ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲 امروز | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انتالیانوو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 269 اتفاقن دوسه تا مشتری روشه ولی قیمت پایین تر گفتن شوهرم راضی نیست میگه صبر کن نه نده قیمت پایین ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲
ایرانیانوو عضویت: 1405/02/18 تعداد پست: 316 نه برا منم میگیری؟فردا شب اونجایی که میخام میرم؟ فرزند ایران / و جانفدای میهن 🫂🇮🇷
انتالیانوو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 269 @ایتالیانوو @ایرانیانوو @الیاالبورا بیاید ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲
آیدای_تو عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 729 پس چی؟؟ هر کاری میکنی طبق این نیت واسم انجام بده .... البته اگه واردی همیخوری انجام نمیدم عزیزم لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند. تبادل ف:ل
ایرانیانوو عضویت: 1405/02/18 تعداد پست: 316 @ایتالیانوو @ایرانیانوو @الیاالبورا بیاید آفن همه فرزند ایران / و جانفدای میهن 🫂🇮🇷
ایرانیانوو عضویت: 1405/02/18 تعداد پست: 316 همیخوری انجام نمیدم عزیزم سوال حس ششمی داری بپرس برام تک نیت بکش فرزند ایران / و جانفدای میهن 🫂🇮🇷
انتالیانوو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 269 آفن همه عه ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲
آیدای_تو عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 729 سوال حس ششمی داری بپرس برام تک نیت بکش ۸روز دیگه میبینمش؟و بعد سوللات بگو لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند. تبادل ف:ل
ایرانیانوو عضویت: 1405/02/18 تعداد پست: 316 ۸روز دیگه میبینمش؟و بعد سوللات بگو میبینیشفردا مامانم راضی میشه بیاد اونجایی که میخام؟خوانوادم از ازدواج با عشقم راضین؟M میاد خواستگاری؟اگر فقط باید یه سوال بپرسم سوال اولی اما اگه هر سه تارو جواب بدی. ممنونمبازم سوال داشتی بپرس خوشگله فرزند ایران / و جانفدای میهن 🫂🇮🇷
lkkhgg عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 154 ممنونم ابجی دعا کن این شکی که افتاده به دلم و مانع هایی که جلوی راهمونه برداشته بهش انشالله ک هیچ غمی نداشته باشی شادی زیاد سر راهت باشه ب حق پنج تن