انتالیانوو مدیر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 424 عنوان تک نیت | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 41 پست @narges812 میشه برام فا ل بگیریمحمد بجز من کسی تو زندگیشه ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲 1405/03/19 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انتالیانوو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 424 اتفاقن دوسه تا مشتری روشه ولی قیمت پایین تر گفتن شوهرم راضی نیست میگه صبر کن نه نده قیمت پایین ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲
انتالیانوو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 424 @ایتالیانوو @ایرانیانوو @الیاالبورا بیاید ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲
آیدای_تو عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 872 پس چی؟؟ هر کاری میکنی طبق این نیت واسم انجام بده .... البته اگه واردی همیخوری انجام نمیدم عزیزم لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند.
ایرانیانوو عضویت: 1405/02/18 تعداد پست: 747 همیخوری انجام نمیدم عزیزم سوال حس ششمی داری بپرس برام تک نیت بکش
انتالیانوو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 424 آفن همه عه ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲
آیدای_تو عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 872 سوال حس ششمی داری بپرس برام تک نیت بکش ۸روز دیگه میبینمش؟و بعد سوللات بگو لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند.
ایرانیانوو عضویت: 1405/02/18 تعداد پست: 747 ۸روز دیگه میبینمش؟و بعد سوللات بگو میبینیشفردا مامانم راضی میشه بیاد اونجایی که میخام؟خوانوادم از ازدواج با عشقم راضین؟M میاد خواستگاری؟اگر فقط باید یه سوال بپرسم سوال اولی اما اگه هر سه تارو جواب بدی. ممنونمبازم سوال داشتی بپرس خوشگله
lkkhgg عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 292 ممنونم ابجی دعا کن این شکی که افتاده به دلم و مانع هایی که جلوی راهمونه برداشته بهش انشالله ک هیچ غمی نداشته باشی شادی زیاد سر راهت باشه ب حق پنج تن
آیدای_تو عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 872 میبینیشفردا مامانم راضی میشه بیاد اونجایی که میخام؟خوانوادم از ازدواج با عشقم راضین؟M میاد خواستگاری ... عزیزمپیامت تازه واسماومد درخواست بده بهم لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند.