2789
عنوان

Girls ti girls

1 بازدید | 17 پست

بیاید بگید ببینم چیا بلدید

خودم بهتون بگم

🦋اگه تو رابطه ای خیانت دیدید دلیلش این نیست که شما کم گذاشتید یا یکی پارتنرتون رو اغوا کرده صرفا پارتنرتون جند ه است

🦋استقلال خانم ها توی جامعه زن ستیزی مثل جامعه ما خیلی مهمه پس حتی اگه علاقه به خانه دار بودن دارید قبلش یک مهارت/تحصیلات کسب کنید که در صورت نیاز بتونید با کمک ازش درآمد داشته باشید و بخاطر پول تن به زندگی ای که لایقش نیستید ندید

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18200990/چشمام-با-رنگ-لباسم-عوض-ميشه-عكس

دخترا تروخدا گزارش بزنين تاپيكمو

چنتا تا نر مزاحم درخواست دادن

عصبي شدم ديگه دلم نميخواد تاپيك بزارم

گاهی آدم ترجيح ميدهد دركش كنند تا اينكه دوستش بدارند

برای آینده تلاش کنید ، تحصیلات و شغل اکتسابی و قدرت تو هستن ، هر کسی لیاقت با تو بودن رو نداره و برای هیچکسی هیچوقت از خودت نگذر و هیچوقت برای بودن با یه پسر نه پیش قدم بشو و نه بهش التماس کن

مهشیدم🤍 

هرجا شروع کردی به طومار نوشتن بدون اون رابطه کار نمیکنه دیگه عزیزم💞

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

جامعه زن ستیز و نا آگاه

همین نی نی سایت یک مثال بارز جماعت زنستیزه که خیانت مرد رو لایق بخشش میدونن ولی به مرد بندرعباسی حق میدادن که زنش رو بخاطر خیانت بکش

یک عده خانم هم که قربانی این جامعه میشن وقتی خیانت میبینن میان شخص سوم رو به جای شوهرشون سرزنش میکنن تا خودشون رو قانع به ادامه زندگی کنن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.