2789
عنوان

واااا

50 بازدید | 13 پست

یه تاپیک زدم اخطار نارنجی خوردم نمیدونم کجای حرفم منافات با قوانین داشت میگم چرا کسی جوابی نمیده .. :/

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها ... تیکر کنکورمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آدمایی که تاپیک شون فاقد هرگونه مشکل هست رو باهاشون کار دارن ولی آدم متوهمی مثل آنیتا نارنجی رو تعلیق نمی کنن،توروخدا نی نی یارها عدالت رو برقرار کنید و همچنین افراد بی خردی مثل آنیتا نارنجی و... رو که هذیان گو هستن تعلیق کنید با تشکر!

آدمایی که تاپیک شون فاقد هرگونه مشکل هست رو باهاشون کار دارن ولی آدم متوهمی مثل آنیتا نارنجی رو تعلی ...

اون تاپیکش 18 صفحم جلو میره من فقط گفتم تازگی به استادم علاقه پیدا کردم راهنمایی حواستم

اون تاپیکش 18 صفحم جلو میره من فقط گفتم تازگی به استادم علاقه پیدا کردم راهنمایی حواستم

والا،یارو پوست یه نی نی سایت رو کنده با این هذیون گفتناش و متوهم بودنش ولی تعلیق نمی کنن اونو ولی یکی دیگه یک دهم کارای اونو انجام بده تعلیق می شه،خیلی جالبه!

والا،یارو پوست یه نی نی سایت رو کنده با این هذیون گفتناش و متوهم بودنش ولی تعلیق نمی کنن اونو ولی یک ...

الان بتزم تعلیقم میکنن

الان بتزم تعلیقم میکنن

من واقعا موندم چرا یه سری کاربرای کوته فکر رو تعلیق نمی کنن مثلا همیم آنیتا نارنجی،یارو با هذیون گفتناش پوست همه رو کنده و داره گند می زنه به اعصاب و روان همه و به همه نوع از افراد هم توهین می کنه،موندم چرا نی نی یار چنین افرادی رو تعلیق نمی کنه!

من واقعا موندم چرا یه سری کاربرای کوته فکر رو تعلیق نمی کنن مثلا همیم آنیتا نارنجی،یارو با هذیون گفت ...

من شنیدم کاربرا گزارش میزنن میترکه..

توروخدا بیاین بریم آنیتا نارنجی رو گزارش بزنیم واقعا هذیوناش آزار دهندس

ولش کن بابا حداقل ما مثل کاربرای دیگه نباشیم

ولش کن بابا حداقل ما مثل کاربرای دیگه نباشیم

آره من که خودم سعی می کنم با همه کاربرا در حد لیاقت شون مهربون باشم و سعی می کنم کارآمد باشم توی سایت و به هرکاربری که می تونم کمک کنم 🥰

آره من که خودم سعی می کنم با همه کاربرا در حد لیاقت شون مهربون باشم و سعی می کنم کارآمد باشم توی سای ...

اونا که گزارش میزنن مافیان تو کتم نمیرن فقط